[]

multiplayer oyun

Biz 3-4 arkadaş bi süredir co-op oynuyoruz. Birimizin ekran kartı yandığı için sistem ayarları düşük oyunları tercih ediyoruz.

co-op ya da diğer türlü farketmez ama co-op tercihimizdir

şu ana kadar eğlendiğimiz oyunlar;

-Swat 4 (4 kişi operasyon acayip keyifli oluyor skyp açınca)

-Medieval 2 total war

-Age of serisi

-Project zomboid

-Crusader kings 2

tavsiyede bulunabilir misiniz?

 
ekleme : online da olabilir. Ancak birlikteyken zevk alalım.


  • umarsizca umarim  (23.06.14 18:46:13 ~ 18:46:23) 
soruya tam cevap değil ama bir tavsiye. oyun sırasında skype yerine teamspeak programını kullanın, çok daha rahat ve push-to-talk özelliği ile gereksiz seslerin gitmesini engelliyor.


  • klassno  (23.06.14 19:08:23) 
payday 2


  • ozymandias10  (23.06.14 19:58:03) 
dont starve multisi cikacak yakin zamanda coop.
serious sam serisi coop baya eglenceli,
europa universalis.

ayrica al sana coop oyunlarin listesi, burdan deneyin
www.co-optimus.com
  • lutah  (23.06.14 19:59:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.