[]

Saçlarım dökülüyor beyler acil yardım

6 ayda saçlarımın sağ sol önleri açıldı abi. Alından açıldı resmen. Belirgin, bildiğin net belli. Ne bok yiyeyim?

Şampuandan dedim şampuan kullanmyı bıraktım. Haftada bir şampuanlıyorum artık. Havuz klorudur dedim girmeden önce saçları iyicene ıslatıyorum ki çeksin suyu, çıkar çıkmaz duş alıyorum. Alkolden dedim zaten az içiyorum. Spor falan da yapıyorum. Babamın da saçları var.

Dayım kel sadece. Ondan mıdır. Napıcaz abi. Ektirme noktasına gelicem yoksa bi 6 ay sonra. O derece kötü. Ektirince eskisi gibi oluyor mu uzuyor mu yine?

 
stres yaptıkça daha çok dökülür.


  • [silinmiş]  (23.06.14 18:46:17) 
minoxil kullan


  • tescillimarka  (23.06.14 18:49:03) 
kısa sürede çok fazla dökülme yaşadıysan önce bir doktora gidip kan değerlerii ölçtür. normalse erkek tipi saç dökülmesidir zaten. onun için de minoxil dene. bir ihtimal yavaşlatabilir. aktarla falan olacak iş değil bunlar. saç ektirme işi şans işi. saçının tipine, ekilecek kök sayısına, eken kişiye bağlı olarak çok farklı sonuçlar alırsın. genellikle de bir boka benzemiyor ama benim gördüğüm kadarıyla. zaten amaç eski haline dönmek değil "saçsız" görünmemek.


  • trinitrotoluen  (23.06.14 19:13:17 ~ 19:13:24) 
minoxil işe yarıyo ama min.4ay kullanmam gerekiyo
ama 4aydan sonra ne olur bilemem.
dökülmesi kesilebilir de devam da edebilir.

sen bi doktora git.
  • indescribable  (23.06.14 19:19:36) 
doktordan bi şey çıkmaz genelde. yine de bi git. minoxil önerir. kullan bi süre. yavaşlatıyo en azından. son çare kaliteli bi yerde ektirmek. saç ektiren ünlüleri bi araştır sonuçlara inanamazsın.


  • icim urperiyor  (23.06.14 19:34:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.