[]

kartal adliyesi'ne gidiş

annem yarın sabah çok erken saatlerde izmit'ten kalkıp gitmek durumunda. çağlayan'a falan ben eşlik ediyordum ama yarın yalnız gitmek zorunda kalacak maalesef.

muavin buna demiş ki acıbadem metro durağında in otobüsten, ordan metroyla kartal'a yardır. buraya kadar problem yok ancak metro durağına yakın mı adliye? indikten sonra başka bir vasıtaya binmesi gerekir mi?

bir de inmesi gereken durak hastane-adliye durağı di mi, kartal değil?

son olarak, adliyeden harem otogarına geri dönüşü nasıl yapabilir oradan?

kendisi yaşlı değil, yani ben hiç bakmasam da gidip yolu bulabilir sorun yaşamaz ama olsun kıyamıyom, eliyle koymuş gibi gidip bulsun, uğraşmasın hiç.

 
hastane-adliye durağında inecek evet. yönergeleri takip etmesi yeterli indikten sonra direkt adliyenin önüne çıkacaktır.

hareme gitmek için metro ile kadıköy rıhtıma geçip minibüslere binmesi yeterli.
  • bulmasi gercekten zor  (23.06.14 17:24:00) 
Evet hastane-adliye durağında inecek. Hastanenin yan tarafından harem-gebze minibüsleri geçiyor. Geçiyor ama sadece gebze istikametine gidiyor. metroyla e5'e çıkması gerek harem tarafına gidenlere binebilmek için.


  • vyava  (23.06.14 17:25:03) 
metroda indikten sonra yer altında bir yol var. ama biraz uzun 10 dakika falan sürüyor adliyenin oradan çıkması.
adliyeden dönüş için metroya binebilir acıbadem de göztepe de inip minibüs yapabilir veya direk harem gebze minibüslerine binebilir.

  • joe dalton  (23.06.14 17:37:46) 
izmitten 200 numaralı otobüse binerek de kartala gidebilir. efe turla gelmesine gerek yok


  • sta  (23.06.14 17:49:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.