[]

olympos deep green

selam dostlar
bayram tatili için olympos'ta deep green isimle mekana rezarvasyon yaptırdık.
1) mekan hakkındaki düşünceleriniz neler?
2) denize uzaklığı ortalama kaç dakika sürüyor?
3) işletmede alkol satılıyor mu ya da yakınlarında alabileceğimiz bir yer var mı?

 
-Yeşilliğin ve denizin içinde olacaksın. Denize 900 mt ya da 1 km bir uzaklık var.
-Bungalow evlerde yaşamadıysan sabah erken kalkma sorunun olacak demektir.
-Böyle bir tatil yerinde elbette içki olacaktır.
  • bomcu onurun bomu  (23.06.14 16:51:51) 
İyi yapmışsınız. Bu sabah döndük Deep Green'den ve 3 gece kaldık çok memnun kaldık. Klasik rock, blues türü müzikler çalıyor. Müşteriler, çalışanlar ve işletmeciler iyi. Kalanlar genç genelde, aile pek yok. Akşam yemekleri çok iyi, temiz ve lezzetli. Kahvaltısı standart güzel, deli dehşet çeşit koymak yerine kaliteyi iyi tutalım hesabı. Odalar bungalov olsalar da gayet rahat. Ancak mutlaka klimalı olsun. Yiyecek içecek menüsü öğrenci adamı tatmin edici düzeyde. Ancak çoğu mekan öyle zaten. Referans olarak kutu kola 3tl meyveli soda 2tl doyurucu Hamburger 6tl. Barda alkol çeşitleri var emin olmamakla birlikte şişe 50lik bira 8tl olabilir. Antik Kente 10dk oradan da denize 5 dakikada yürüyerek ulaşabilirsin. Yol üzerinde bakıncak şeyler olduğundan yürümek sıkıntı değil. Marketlerdeki fiyatlar neredeyse normal fiyat. Fahiş fiyat hiç görmedim. Deep Green'nin iki sağında Divasa diye bir eğlence yeri var, gece arabesk ve ele ayağa düşmüş türküler çalıyor. Diğer tarafta ise Kaktüs Bar, eğlenceli dans müzikleri, Reggie şarkılar ve çalıyor. Gece 2ye kadar Divasa sesleri uyutmaz. Ancak 2 itibariyle bütün mekanlar sesi keser.


  • sylvan  (24.06.14 16:01:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.