[]

allahın cezası iphone

resmen bir hata yapmışım, iphone aldım. hiçbir artısının olmadığı gibi androidle karşışaltırınca eksilerini de görüyorum ve cidden canım sıkılıyor.

az önce whatsaptan bir video paylaşıldı bir grupta. benim dışımda herkes android kullanıcısı, videoyu herkes izleyebiliyor ama ben izleyemiyorum. tıkladığımda önce beyaz boş ekran çıkıyor, 1 saniye bile sürmeden de ekran kararıyor.

NEDEN???

video androidli telefonla çekilmiş bu arada. aynı kişinin daha önce gönderdiği videoları görebiliyordum, ilk kez bunda böyle oldu.

 
kapat aç sıkıntı kalmaz. ya da internette problem vardır belki


  • fuerteventura  (23.06.14 13:52:18) 
fuerteventura, kapatıp açtım yine aynı. aynı videoyu tekrar gönderdiler tekrar yükledim, yine aynı.

want2die, ne anladım ben böyle telefondan o zaman sıradan bir şey için bile ekstra uygulama indireceksem. cidden çok sinirlendim ya o kadar para heba olmuş resmen.
  • letheavendangered  (23.06.14 13:56:02 ~ 13:57:22) 
en iyisi arkadaşın sana dosyayı bluetooth'dan atsın..... ama bi dk iphone larda bu da yoktu değil mi asdfsgsadfag

şaka bi yana iphone'lar böyle hocam. kapalı kutu. tek iyi yönü fiyatları çok çabuk düşmüyor. istersen elden çıkarıp android e geçebilirsin.
  • raskolnikov2  (23.06.14 14:01:47) 
@raskolnikov, ne demek lan iphone'da bluetooth yok. biz iphone'la bluetooth low energy kullanan robot yonetiyoruz amk. cahil cesaretini sikeyim senin.


  • hjarteblod  (23.06.14 14:29:55) 
@letheavendangered, kullandigin wifi agini degistirip tekrar indirebilir misin videoyu, ya da wifi kapatip 3g ile? telefonun hafizasinda yeteri kadar alan var mi emin misin?


  • hjarteblod  (23.06.14 14:33:08 ~ 14:34:58) 
gelen videoyu galeriye kaydedip dene bi de.


  • spirit crusher  (23.06.14 14:39:50) 
hjarteblod, hafızada sorun yok, zaten daha yepyeni bomboş telefon. 3g ile indirdim zaten. ama whatsapp üzerinden aynı videoyu 2. kez nasıl indirebiliim bilmiyorum. galeriden silip tekrar mı tıklayım üstüne whatsappta? bir de işin garibi, açılmayan videoları bilgisayara aldım, burda da açılmıyor. ama androidli annem teyzem kardeşim herkes izledi üstüne yorum bile yapıyorlar hala. deli oldum.


  • letheavendangered  (23.06.14 14:39:52) 
spirit crusher, zaten direkt galeriye indiriyor.


  • letheavendangered  (23.06.14 14:40:13) 
galeriden silip tekrar indirmeyi denedin mi?


  • hjarteblod  (23.06.14 16:12:27) 
hjarteblod, evet denedim, o da işe yaramadı.

comptrol, ben de uzantısına bakayım dedim ama androiddeki gibi herhangi bir ögenin üstüne uzun süre dokununca çıkan seçenekler bunda çıkmıyor, nerden bakabileceğimi bulamadım.
  • letheavendangered  (23.06.14 16:44:11) 
Ac3 uzantılıysa. Telif haklarından dolayı iphone desteklemiyordur

İphone böyle android gibi yol geçen hanı değil. Her video görünen şey video değildir. İphone açmıyorsa vardır bi bildiği ahahaha

Şaka bi yana codec sorunu olabilir
  • efruz  (23.06.14 16:50:13) 
efruz, yahu 1 yaşındaki kuzenimin konuşmaya çalışırkenki videosu, ne telif hakkı allasen :D


  • letheavendangered  (23.06.14 16:52:55) 
Video öyle ama adamın android cihazı ac3 ile sıkıştırmıştır

Mesela adamın telefonu swf şeklinde kaydeder androidler açar ama iphone flash desteklemediği için açmaz
  • efruz  (23.06.14 16:59:42) 
çünkü iphone. yapacak bi şey yok ne yazık ki. türkiye'de arkadaşlarının yarısından fazlası iphone kullanmıyorsa iphone kullanmak gereksiz bana göre. yoksa güzel telefon.


  • icim urperiyor  (23.06.14 17:00:29) 
ya öyle illa ki açmam gereken bir şey değil, spontane şekilde komik bir anı videoya çekip gönderdiler. o yüzden de her seferinde emaille falan uğraşılmaz. ama demek ki böyle anlık bir dosya almam gerekse açamayacağım.


  • letheavendangered  (23.06.14 18:07:44) 
@hjarteblod

okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır... gerçi sen okuduğunu da anlamıyorsun. sen benim mesajımı bir daha oku bakayım. ben bluetooth yok mu demişim yoksa iphone ile android cihazlar arasında dosya alışverişi yok mu demişim.

o robotu yönettiğine de emin misin? o seni yönetiyor olmasın....çünkü o robot kesinlikle senden daha akıllı.... :))
  • raskolnikov2  (23.06.14 23:31:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.