[]

şarjlı pil

varta, gp, duracell, energizer. hangisi iyidir ya da daha iyisi var mıdır?
www.pilburada.com
www.pilburada.com
www.pilburada.com
www.pilburada.com
en son linkteki iyi mi ne? (2 varta arasında ne fark var bu arada?)
pilburada.com iyi midir yoksa başka sitelere bakayım mı? hepsiburada'da sondan bir önceki linkteki pil var ama en sonuncu yok. bir de şu var www.hepsiburada.com

 
gp'yi ilk kez gördüm.

3. linkteki varta'yı kullanıyorum uzunca bir süredir. şarj aleti de varta olduğundan mıdır nedir, hiçbir sorun yaşamadım. gayet de iyi. şarj süresi yalnız üzerinde yazılandan biraz farklıydı, gerçi bu aletle ilgili de olabilir; bilemedim. yaklaşık 12 saatte tam olarak şarj oluyordu. (1 senedir kullanıyorum dediğim toplam 20-30 kez şarj etmişimdir)

AAA içinse duracell kullanıyorum. haftada 4 kez şarj etmeyle 1 seneden biraz fazla dayandı. AA'larda da durumun pek farklı olacağını sanmıyorum..

sonuç olarak duracell iyidir ya=)
  • dambil  (19.06.09 21:32:05) 
varta, duracell ve energizer kullandım. en iyisinin duracell olduğunu söyleyebilirim. en azından boşalıp dolmaya en çok dayanan duracell oldu. diğerlerine göre biraz daha tuzlu tabii...


  • zorba  (19.06.09 21:32:35) 
pil karşılaştırmaları;
www.zbattery.com

  • roadrunner_merlin  (19.06.09 21:35:53) 
kodak fotoğraf makinası pili acayip dayanıklı.2100 mAH sanırım


  • buffy de vampir sayilir  (19.06.09 22:07:54) 
GP 2700 kullanıyorum. Alırken Duracell, Gp ve Varta seçeneklerim vardı. Satıcı en kaliteli olanın Varta olduğunu ısrarla belirtti. Cebimdeki para yetmediğinden Gp almıştım. Fotoğraf makinasında kullanıyorum. Oldukça iyi bir ömrü oluyor. 1,5 yıldır sürekli kullanıyorum herhangi bir performans sorunu yaşamadım.


  • iustitia omnibus  (19.06.09 23:09:40) 
GP pilde 1 numaradır varta falan yalan.


  • rurouni  (19.06.09 23:55:57) 
karde$, hiç uğra$ma markayla falan. git bir teknosa'ya sepette kampanyalı bir ürün var.

alman malı "hama" marka iki adet 2500'lü $arj edilebilir pil ve aynı marka $arj cihazı takım halinde 12.90 Lira gibi komik bir fiyata satılıyor. Ben aldım süper kullanı$lılar.

daha önce de markalı olsun diye gittim duracell marka olan pillerden aldım ama sanırım dü$ürdüm mü ne kendi kendine bittiler. daha da $arj falan tutmadılar.

demek oluyor ki pilleri dü$ürmemek gerekiyor. Olumsuz yönde etkiliyormu$.

www.teknosa.com
  • robinbook  (20.06.09 01:48:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.