[]

hic koylu kiziyla/cocuguyla ask yasadiniz mi?

dogma buyume koylu olacak, sivesi de farkli/komik olacak. hep bu nasil olurdu diye merak etmisimdir. bazi koylu kizlari sehirdeki en guzel manken gibi kizlardan daha guzel oluyor mesela. hep onlardan biriyle ask nasil olurdu diye dusunurken buluyorum kendimi. cocuklugunda var mi boyle bir sey yasayan? aslinda yetiskinken olmussa daha iyi olur.

duyuru kadinlari siz de hic koylu cocuguyla ask yasadiniz mi onu anlatin.

Tesekkurler

MOD. NOT: GONUL ISLERI DEGIL? DEGIL LO? BEN YOGUM ASLINDA. YOH. YOG.

 
yaşadım ama şehirde samanlık bulamadığımız için sevişememiştik.


  • baldur  (22.06.14 23:03:51) 
evet ,sevgilim köylü.iç anadolunun köyünden.
bazen kültür çatışması yaşıyoruz :D
köylü kurnazlığı yapmıyor da değil , yanımdayken karı kıza bakma gibi.
  • blmnrvs  (22.06.14 23:06:23) 
Köylü tanımına girer mi, bilmiyorum. Şiveli konuşması vardı, bakınca da bir İstanbul beyefendisi görünüşü de yoktu. Köylülükle ilgisi olmayan nedenlerle birlikteydik, yine köylülükle ilgisi olmayan nedenlerle ayrıldık.


  • aychovsky  (22.06.14 23:07:19) 
Paris'te bi köylü Fransız qızı yazıldı bana. Bildiğin köylüydü la! Kartpostallara bakıyodum, geldi doğrudan konuşmaya başladı. Türk olduğuma inandıramadım bi türlü. Türküm diyom, sen Türk olamazsın diyo. 'Madem Türksün göster ürksün' dediğini duyar gibiyim ama ürkecek gibi de durmuyodu hiç. Hadi gidelim dememi bekliyo. Benim uçak kalkacak iki saat soğna. Başımdan savmak için kaldırıma oturup bişeyler çalmaya başladım da zor kurtuldum.


  • compadrito  (22.06.14 23:10:43 ~ 23:11:15) 
sayılır mı bilmiyorum ama, bir ege kasabasında (turistik bir yer değil) kayığıyla balık tutup satan köyde yaşayan bir adamın aynı şekilde balıkçı oğluna aşık oldum, sevgili olduk, sonra daha önce nişanlandığını nişanlısından çocuğu olduğunu öğrendim, daha da 20 yaşında falandım, ege kasabalarında baya yaygın sanırım, ot falan takılan, kasabaya dışarıdan gelen her şehirli kıza yazan bir adamdı zaten, o da benim yaşlarımdaydı ama adamdı yani ben çocuk sayılırdım.


  • alice practice  (22.06.14 23:10:58) 
Dalga geçme, allah sana köylü kız nasip eder. Bir de sana bir şey diyeyim o köylü dediğin saf dediğin kızlar var ya seni parmağında oynatır haberin olmaz. O yüzden böyle ayrımlara girmesen iyi olur.


  • hohoya  (22.06.14 23:16:37 ~ 23:20:37) 
@compadrito ben de aslinda fransiz koylu kiziyla ask yasamayi merak ediyordum da genel sorayim diye belirtmedim :( niye basindan savdin alaydin bi bilet gunes batimina karsi yelken acaydiniz.

@hohoya ne dalgasi efenim cidden istedigim ve merak ettigim bir sey oldugu icin sordum.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (22.06.14 23:22:05) 
yok benim hiç olmadı. ama etrafımda olan bikaç örnek var, kız köylü erkek şehirli. o köylü kızlar o kadar fena oluyorlar ki anlatamam. naif olsun, saf olsun diye bekliyorsun ama babayı alıyorsun. EVİN VAR MI? ARABAN VAR MI? İŞİN SABİT Mİ? ANAN BABAN ZENGİN Mİ? BANA MÜCEVHERLER ALCAN MI? EVİ NERDEN DÖŞİYCEZ? NE TAKACAKSINIZ DÜĞÜNDE? soruları ile baş başa kalıveriyorsun bir anda. yok öyle sevgili olalım vs :D


  • mayaa  (22.06.14 23:22:50) 
Hiç olmadı. Başıma bişey gelmeyecekse ben öyle gerçekten 'napeyon nediyon' gibi konuşmalar esnasında aseksüelleştiğimi belirtmek istiyorum :(


  • pandispanya  (22.06.14 23:26:26) 
pandispanya, sen şindi bennen sevişmenni qı????


  • compadrito  (22.06.14 23:51:33) 
bileti nası aliyim abi? bileti şirket almış. benim mayış yeter mi o bilete? uçak iki saat soğna kalkıyo. tutturdu sen Türk değilsin diye. İngilizcesi de bi kötü ki! Benden bile kıro! De get! diyom annamıyo.


  • compadrito  (22.06.14 23:54:06 ~ 23:54:21) 
Compadrito abicim, bu şekilde ben de konuşuyorum, hatta çoğunluğu da senden olmak üzere baya günlük dilime de yansıdı sanırım bu durum :) ama temelli böyle konuşma işi gerçekten sadece 'herkes ana bacı kardaş ana gibiiidir' etkisi yaratiyii. Irmak ırmak efil efil buğday gibi oluyo :(


  • pandispanya  (23.06.14 00:23:28 ~ 00:26:47) 
@pandispanya +1


  • naelektrisan  (23.06.14 00:25:14) 
Yaşadım. Seviştik bile. Ciddiyim.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (23.06.14 00:26:58) 
@sevgili sen masada değil yatakta güzelsin ahahah uctum sahitlarim var gibi olmus hahahah. anlatsana biraz nasildi?


  • babamasoliimbananickaldirsin  (23.06.14 00:33:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.