[]

sokakta düğün yapmak yasak değil mi?

yahu ders çalışamıyorum, günlerdir yukarı sokakta düğün var. hayır 10 kişi toplanıp yürüse yasak ama 200 kişiyi bir sokağa toplayıp göbek atınca yasal oluyor, kimse de rahatsız olmuyor zaten!! ne biçim iş bu ya?




 
Nö, yasak diil.
11e kadar ( emin degilim 10 da olabilir) dugun yapabilir.
Sonra keserler , polisi ara kestir.
  • cecilia  (22.06.14 22:28:17) 
değil. 21. yüzyıldayız, ama sokaklarda davul zurna eşliğinde tepinmek ne yazık ki yasak değil.


  • letheavendangered  (22.06.14 22:28:19) 
Dün yeni bir yasak kondu mu, haberim yok. Cuma akşamı yasak değildi.

Sonraki kısma referans:
@mesglsn Aynı mahalledeyiz herhalde. A be kaynana'dan tanıdım. Evlerin manto ve yalıtımı hiç bu kadar takdirimi kazanmamıştı.
  • aychovsky  (22.06.14 22:30:22 ~ 22:36:37) 
adamın hayatındaki en önemli günü şahsen bizim buralar da cıvıl cıvıl araba sürecek yol koymuyolar ama rahatsız olmuyorum. Rahatsız oluyorsan saat 11'den sonra sesi kesmek zorundalar, polis arayabilirsin.


  • bana da mi lolo  (22.06.14 22:31:20) 
geçen gün bizim mahallede de yaptılar, sabah 10'da başladılar, akşam 10 hâlâ devam ediyorlar. en son kafayı yedim, düğünü basmaya gittim. sonra baktım iri yarı adamlar var, halaya katıldım ben de, el mahkum. açtım, yemek de yedim eve döndüm. krizi fırsata çevir sen de. Halaya dayanamıyorum.

sabahtan akşama kadar abe kaynana abe kaynana. beylikdüzü'nden ev aldığıma lanet ediyorum ya.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (22.06.14 22:31:55 ~ 22:39:59) 
yasak değil,
bence yasaklanmamalı,
tabi düğünü yapanda işin ucunu kaçırmamalı. Ses yüksekliğine, saate dikkat etmeli.
  • basond  (23.06.14 19:13:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.