[]

Roma'da Yılbaşı

Yılbaşı için Roma'ya gitmeye karar verdik. En güzel kutlama nerede yapılıyor?

Hostel seçeneklerimiz 2'ye indirdik. Biri Vatikan Müzesinin önünde diğeri ise Termini'ye yakın. İkisin de artıları çok eksileri az... Karar veremedik. Hangi konuumu önerirsiniz?


 
yılbaşı derken?? baya var daha yanılmıyorsam. :)


  • likeinme  (19.06.09 20:01:07) 
Termini'ye yakın olan daha mantıklı geldi bana


  • latoneus  (19.06.09 20:19:41) 
termini yakınlarında the yellow var. altında barı var ve her tarafa ulaşım imkanına sahip. otobüs, tren, metro çakışıyor yellow yakınında. resepsiyondaki hatunlarda birbirinden tatlı. odaları da idare eder... tabii geceyi odada geçirmeyi düşünüyorsan yine termini civarında üç yıldızlı otelleri araştır derim.


  • zorba  (19.06.09 21:13:00) 
@likeinme: arasında kaldığımız 2 hostelda da tek oda kaldığı için geç bile plan yaptığımızı düşünüyorum.

@zorba: yellow'da sadece dorm varmış ama private bulduk. çift olarak gidiyoruz bide... termini vatitan çevresinden daha mı pratik olur o önemli.
  • yellow brick road  (19.06.09 22:05:21) 
müdür termini civarının lokasyon avantajı var lakin geceleri çok tekin değil. tarlabaşının yandan yemişi.
ondan sebep müzenin orası uzak lakin güvenlidir. metroyu da tepe tepe kullanırsın derim ben.
şimdiden iyi eğlenceler.
ah roma ah...
  • master of puppets  (19.06.09 22:54:50) 
termini'nin hemen oralarda mosaic hostel var,
gayet güzeldi.

ayrıca termini tarafları öyle abartı derecede sakat değil, herhangi bir terslikle karşılaşmamıştık sabahlara kadar oralarda olmamıza rağmen.
vatikan tarafı biraz uzak, bence termini tarafında kalın.
  • arigold  (20.06.09 02:12:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.