[]

Mardin turu hk.

Şimdi biz bayram haftası ya da ondan sonraki hafta sevgilimle Mardin'e gitmek istiyoruz ama İstanbul'dan tur şirketi ayarlayıp direkt gitmeyi değil de iki gün orda üç gün şurda kalıp sonra kendi çabalarımızla Mardin'e geçelim diyoruz. Orda bulabileceğimiz yerli turlar var mıdır ve kazıklanır mıyız paket tur olmayınca? Yani amacımız Mardin'de otel bulalım sabah bi turla anlaşalım mesela iki gün sabah servisle alsınlar akşama kadar şehirde görülmesi gereken yerleri gezdirsinler falan.




 
ben iş için gittiğimde mardin havalimanında indim, taksiyle anlaşıp taş kente gittim. Orada daha önceden ayarlanmış bir taş odalı otelde kaldım (sizin de öyle yapmanızı öneririm çok güzel bir havası var odaların)
daha sonra zaten taş kent küçük bir yer. sağda solda gezerken tarihi bir şey görüp dalıyorsunuz, etrafta ufak tefek çocuklar var çok da güzel anlatıp rehberlik yapıyor ve fotoğraflarınızı çekiyorlar. Onlara biraz harçlık verip keyifli şekilde gezersiniz bence. Çarşısında kebaplarından mutlaka yiyin, bir de oraya has ince işçilikle yapılmış bir takı var. Onlara da bakın (adını unuttum şimdi)
Mardin çok güzel mimarisi olan bir yer. Akşamları da taş kentten aşağıya bakan bir cafede (cafe del mar diye bir yer vardı :)) oturup çay için, ebabilleri izleyin.. iyi eğlenceler.
  • safepassage  (22.06.14 16:14:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.