[]

mac mini

bu alet tahmin edebileceğim üzere bir bilgisayar mıdır? yani oyundan çizim programlarına,filmlerden müziklere istediğim gibi kullanabileceğim her ekrana,projektöre vs bağlıyabileceğim bir alet midir? eğer böyle ise negzel birşeydir.. şayet değilse olumsuz tarafları nelerdir? apple'ın sitesinden baktımda 16gb'lık olanı güzel gözüktü..

store.apple.com


 
harici dvd yazici gibi gozukse de bir mac bilgisayardir.

oyunlardan kismi haric hepsi icin gayet yeterli. Oyun konusu genel anlamda mac bilgisayarlarda sorunlu. Bootcamp ile icerisine windows ta kursaniz ekran kartlari oyun grafikleri icin kotu kaliyor. Geri kalan islemler icin mac os x akar.

Olumsuz tarafi sonradan ram ekleme sansiniz yok.alirken ram ekletin ki ram iyi oldugu surece yillarca kullanabilirsiniz.
  • gerenkyok  (22.06.14 13:40:54) 
evet, mac mini bir bilgisayar. sonradan ram de ekletebilirsin. hatta su an ilanlarda bir tane satiyorum :)


  • efsane cakal  (22.06.14 13:52:41) 
evet tam kapasiteli bir bilgisayar. herseyi yapabilirsin. oyunlarda performans sorunu yasayabilirsin. son cikan, yuksek grafik ozellikli oyunlari oynayamazsin ama iyi kotu birseyler oynanir. guzel alettir.


  • crucio  (22.06.14 13:54:28) 
guzel alet, alinir ama oyun acisindan cok buyuk performans beklemeyin. indie platform oyunlarini oynarsiniz anca


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (22.06.14 13:55:08) 
render islemlerinde de sicar bu alet. entertainment icin ideal.


  • melancholia  (22.06.14 14:00:57) 
yani ben bu alet ile solid,autocad yüksek güç isteyen analiz programlarını vs çalıştıramam diyorsunuz.


  • dedim dedim de kime dedim  (22.06.14 14:11:28) 
yok maalesef dedigin isler icin cok uygun degil. dedigin isleri de yapsa zaten kimse imac yada mac pro almaz


  • crucio  (22.06.14 18:11:37) 
sunu da belirteyim, Adobe Premiere Pro CC'da 10 Saatlik bir video'yu render ederken kilitlenip aleti defalarca kapatmisligi vardir.


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (23.06.14 13:47:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.