[]

sabiha gokcen'de aktarmalar arasi 55 dk yeter mi?

arkadaslar merhaba,

kiz arkadasim sabiha gokcen aktarmali ankara-basel ucagina binecek. ama aktarmalar arasi 55 dakika var. ben de zamaninda ayni ucaga binmistim ama benim 2 saatim vardi.

ankara-istanbul ucagi rotar yaparsa diger baglantiyi bekletiyorlar mi?

bir problem olur mu acaba? aklimiza dustu simdi panikledik.

 
biletleri siz ayrı ayrı aldıysanız beklemezler. ama direk aktarmalı olarak aldıysanız beklemek zorundalar.


  • veridis quo  (22.06.14 12:21:24) 
beklemek zorundalar diye bi şey yok. rotar yaparsa uçağı kaçırır.


  • mosakale  (22.06.14 12:24:58) 
direkt aktarma uçuşuysa aldığınız bilet (yani tek bilet ama iki uçak) beklerler diye tahmin ediyorum, en azından bi süre bekletirler. ama ayrı ayrı aldıysanız 55 dakka çok sınırda bi süre.


  • klassno  (22.06.14 12:33:10) 
aktarmalı mı aldınız bileti yoksa ayrı ayrı mı aldınız. ayrı ayrı aldıysanız yetişemez zaten. aktarmalıysa da rötar yaparsa beklemek gibi bir zorunluluğu yok o anki duruma bağlı olarak bekler ya da beklemez. ama aktarmalı uçuşu kaçırdığınızda sizi ya bir sonraki uçuşa aktarır (o gün başka uçuş yoksa yeme içme otel transfer vs. karşılamak zorunda) ya da aceleniz varsa bastırırsınız başka firmadan filan size bilet ayarlar.


  • yumurtaninipanailefircalanmayantarafi  (22.06.14 12:35:43) 
biletler birbirine bagli. direkt ankara-basel olarak alindi. pegasus. umarim bir problem olmaz ya.


  • osuruklu  (22.06.14 12:40:53) 
biletler bağlıysa eğer, beklemeseler bile sorun yaşamazsınız. yani 5-10 dakikadan fazla beklemezler zaten. ama aktarmayı size kaçırtırlarsa bir sonraki uçağa bindirirler sizi. eğer sonraki uçak ertesi günse otelde konaklatırlar.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (22.06.14 13:17:49) 
kendime cevap vereyim. ankara-istanbul ucagi 23 dakika rotar yapmasina ragmen zamaninda yetisebildi :)


  • osuruklu  (27.06.14 11:15:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.