[]

Kaset Adaptörü
Merhaba. Geçen gün Teknosa'dan Hama marka kaset adaptörü aldım. Kaseti otomobilin teybine yerleştirdikten sonra teyp sürekli "side" değiştirmeye başladığından mp3 dinleyemiyorum. Yapabileceğim bir şey var mıdır acaba? Bilen, eden?

muhtemelen dönmesi gereken tekerlek dönmüyor. dışarıdayken kalem sokup çevirmeyi deneyin. daha da olmuyorsa götürüp geri verin.
- kibritsuyu
(19.06.09 16:37:56)

bence kalem de sokmayın direkt götürün. kalem soktuktan sonra olmadı götürürsünüz, birader buna müdahele etmişsin garanti kapsamına girmez falan vb şeylerle karşılaşma. direkt götürün derim.
- ymerdiveni
(19.06.09 16:49:21)

ayni sorun bende de olmustu bir zamanlar. ileri-geri sarma dugmelerine ayni anda basinca duzeliyordu bizimkisi.
- alan shearer
(19.06.09 17:18:57)

pek anlamam ama galiba bazı teyplerde "kasetteki boşluğu atlama" gibi bir özellik oluyor.. sizinkinde de varsa eğer kaseti boş gördüğü için sürekli arkasını çevirmeye çalışıyordur. ama atıyor da olabilirim.
- deoksiribonukleotit
(19.06.09 22:51:36)
1