Giriş
(2)

Mac "vidx" sorunu

kadrajagirmeyen
Mac'e bir ücretsiz indirme sitesinden bi' şey indirirken, yanlışlıkla "vidx" isimli bir programı indirdim. şimdi girdiğim bütün internet sitelerinde "by vidx" yazan reklamlar beliriyor. kapatılabiliyor; ama her seferinde çıkıyor, sinir ediyor. uygulamalar'da programın adı yok. nasıl sileceğim, lütfe
Mac'e bir ücretsiz indirme sitesinden bi' şey indirirken, yanlışlıkla "vidx" isimli bir programı indirdim. şimdi girdiğim bütün internet sitelerinde "by vidx" yazan reklamlar beliriyor. kapatılabiliyor; ama her seferinde çıkıyor, sinir ediyor. uygulamalar'da programın adı yok. nasıl sileceğim, lütfen yardımcı olsun biri ya.

eklediğim ekran görüntüsünde bir örnek var reklamlara.
0
kadrajagirmeyen
(22.06.14)
tarayıcı da preferences kısmında security, privacy, extensions kısımlarına bir göz at, orda belki vardır bir şeyler.
0
jihat
(22.06.14)
CCleaner programini kur. Ordan kurulmus olan istemedigin programi saglikli bir sekilde kaldir.
+
Safarinin yada kullanmis oldugun tarayicinin eklentiler sekmesine gidip, varsa kurulmus olan plugin ide sil.

Thats It Baby!
0
VIPCH
(22.06.14)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.