[]

Dutyy free olayları ve wizzair

Wizzair ile geleceğim ülkeye. Tek kabin bagajı hakkım var. Bu herifler duty free poşetini de bagajdan sayarlar mı? Öyle ise, sabiha'daki duttyi kullanabiliyor muyuz gelen yolcu olarak tşk.




 
daha hic duymadim duty free posetini kain bagaji diye sayan bi havayolu. etkisiz eleman gozuyle bakiyorlar. wizz de oyledir yuksek ihtimal her ne kadar low cost olsa da.


  • jedilance  (22.06.14 05:22:26) 
Hocam ben sırtımda çanta, elimde duty free'den değil ama siyah büyük bir poşet ile bindim, kimse birşey demedi.


  • Lethe  (22.06.14 09:51:23) 
Lethe ne zaman oldu o?


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (22.06.14 10:36:13) 
duty free arkadaşın dediği gibi etkisiz eleman. hiçbir sıkıntı olmaz. çok pimpirikliyseniz duty free'den verdikleri poşeti olduğu gibi taşıyın yani içine bir şey koymayın veya ambalajı bozmayın, fişi de yanında olsun. hiçbir problem olmaz.

zaten normalde de kabin bagaji konusunda çok esnek davranıyorlar. özellikle normal bagaj hakkı vermeyen havayollarında insanların uçağa mülteci gibi bindiğini göreceksiniz.
  • spanglish  (22.06.14 11:12:54) 
Durum öyle değil herfler tek bagaj hakkı veriyor ve onunda eni boyu yüksekliği belirtilmiş :/ hastalıklı bi durum yani


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (22.06.14 11:40:08) 
hemen hemen her hava yolunda kabin bagaji o şekilde belirtilir zaten. duty free'nin neden sıkıntı yaratmadığını bir de şöyle açıklayayım: normal şartlar altında kabine ufak kozmetik eşyalar dışında sıvı sokmazlar. alkol, su falan zaten hak getire. kozmetik eşyaları da oldukça sıkı kontrol ederler. fakat duty free'den (sınırlar dahilinde) gerek alkol gerek diğer sıvılar olmak üzere satın aldığınız her ürün ile kabine girebilirsiniz. o yüzden hiç korkmayın. dediğim gibi siz ambalajı bozmayın garanti olsun derseniz.


  • spanglish  (22.06.14 12:27:20) 
2 sene kadar oluyor, Milano'dan Prag'a uçarken olmuştu bu dediğim. Poşette çantama sığmayan giyeceklerim ve hediyelik eşyalarım vardı, kimse sormadı bile..


  • Lethe  (22.06.14 12:38:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.