[]

Çocuk doğurmazsa ölecek hastalığı

Ciddi soruyorum, ona göre cevap verin lütfen. Rahminde problem olan birinin yaşaması için tek çözüm çocuk doğurmak şeklinde bir hastalık mı var? Oldukça saçma geliyor bana ama bilen birine sormak istiyorum. Teşekkürler.




 
baya kadın uydurması bir şeye benziyor.

bir yakınımız, buna benzer bir durumda, yani bir şeylerin düzelmesi için sanırım yapmıştı çocuk. 10 yıl aradan sonra, hem de pek genç sayılmayacak bir yaşta ama, yapmazsa öleceğini sanmam. öyle bir şey duymadım. yalnızca daha iyi olur denmişti diye hatırlıyorum.
  • a perfect lie  (22.06.14 01:56:37) 
Boyle birseyi bende duymustum.ama ne kafar dogru biemiyorum.


  • brnbrs  (22.06.14 01:57:58) 
basligi okuyunca ilk basta cok cocuk yapanlara yada erken yasta dogum yapanlara cemkirceksin sanmistim ama ciddi soruymus. ilk kez duydum


  • crucio  (22.06.14 02:11:05) 
doğurmazsa ölecek diye bişey olamaz. rahmin topyekün alınması diye bişey var...alınır gayet de yaşar.
muhtemelen durum şudur: rahimde dışarıdan müdahelenin pek de kolay olmadığı bir kist vs. vardır. çocuk doğurursa bu doğumla birlikte atılır/gider. Bu durumdaki kadınlara doktorlar genelde doğur bir an evvel der.
Rahimle hiç alakası yok ama ben ülseratif kolit hastasıyım mesela hastalığım sakin fazında doktorum bana da doğur bir an evvel atak yaşarsan bi daha doğum şansın olmayabilir diyor.
doktorlar envai sebpten doğur bir an evvel der/diyebilir. ancak doğurmazsa ölecek diye bişey ben hiç bilmiyorum.
  • niye ama  (22.06.14 02:15:51) 
endometriyozis. yumurtalıklarda olan bir kist. en iyi çaresi kanama görmemektir. bu da ya iğneyle girilen yalancı menopoz olur (ben 30 yaşındayken 6 aylığına sokulmuştum menopoza) ya da hamile kalmakla. (hamileyken regl olmuyorsun malum) kisti durdurmanın, yavaşlatmanın çaresi onu kanla beslememek. doktorlar seni sürekli çocuk da çocuk diye sıkıştırır. çünkü hamile kalmadıkça kistin risklidir, kistin riskli oldukça da hamile kalamazsın. bir kısır döngü. tedavisi asla ilaç değil. operasyonla temizlenir. yine olur. yine olur. bir an evvel çocuk sahibi olman senin yararınadır. çünkü geciktikçe hamile kalma şansın düşer. umarım açıklayabilmişimdir. daha çok detayı var ama temeli bu.


  • kerbeee  (22.06.14 02:32:50) 
Dogurmazsa ölecek yok. Dogurursan hastalığın gerileyebilir var. Bir de şimdi dogurmazsan bir daha hiç doguramazsin var. Bazı endometriyozisli kadınlar hamileliklerinden sonra şikayetlerinin kaybolduğunu veya azaldigini belirtmişler. Bazı pcoslu kadinlar da hamilelik sonrası adetlerinin daha düzenli olduğunu ve ikinci çocuğa ilkinden daha kolay hamile kaldıklarını söylemiş.


  • Lim5  (22.06.14 04:11:16 ~ 06:20:00) 
ablamda kist vardı baya buyumustu cok acı cekiyodu agrı kesicisiz yasayamıyodu hamile kaldı kurtuldu cok şükür.


  • slalom  (22.06.14 14:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.