[]

Steam - Rocksmith 2014

Arkadaşlar oyun indirime girmiş. Geçen sene oyunu korsan yollarla edinmiştim ve beğenmiştim. Sadece bir iki kere oynadığım bu oyunu yaz tatiline girip daha sonra hackintosh ile tanışınca bir daha oynayamadım.

Şimdi indirimle satın alsam bunu mac os x'de oynayabilir miyim? normalde oyunu oynamak için usb aparat satın almak gerekiyor ki o da baya pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam. aparat gitarla pc arasındaki bağlantıyı kuruyordu fakat windowsta o işi görecek bir yazılım falan vardı ve rahat oynanıyordu. Bunu mac için başarabilirsem oyunu alacağım var mı bunun bir yöntemi?

yalnız son 2 saat kaldı.

 
ben de windows'ta oynuyorum rocksmith 2014'ü ama bahsettiğin yazılımdan haberim yok. kablo aldım sadece ebay'den onu takıp oynuyorum. şimdi baktım steam'de de zaten desteklenen platformlarda mac gözüküyor.

edit: sanırım yanlış anlamışım, sen kendi kablosu olmadan oynamak istiyorsun. o halde bir fikrim yok.
  • king lizard  (22.06.14 01:31:17 ~ 01:32:46) 
evet kendi kablosu olmadan oynamak istiyorum yoksa mac platformunu desteklediğini biliyorum.

geçen sene kendi kablosu olmadan normal gitar jackını küçültüp mikrofon girşine takmıştım. ve korsancılar için çıkan bu yazılım ile o aparat olmadan oynayabiliyordum. bu yazılımın mac için olup olmadığını soruyorum. orijinal oyun alıp korsan takılacağım yani :D bir garip benimki biliyorum.

kabloyu kaça almıştın?
  • jamiro  (22.06.14 01:34:38) 
lira olarak sanırım yaklaşık 80 liraya denk geliyordu.


  • king lizard  (22.06.14 01:41:58) 
Ben de çok karasız kaldım. alsam mı yoksa diğer yollarla indirme şansı bulur muyum acaba diye. kablo işi de jack kablosu ucunu usb ye dönüştüren dönüştürücülerden alınarak çözülebilir.


  • ryukin  (22.06.14 02:52:55) 
jack kucultucu yeterli degil. dedigim gibi, jack kucultucu+yazılımla windowsta kullanılıyor. ben mac icin soruyorum.


  • jamiro  (22.06.14 03:50:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.