[]

matematik ve geometriden özel ders almak

sizce alayım mı? bir türlü evde yalnız çalışamıyorum. dersaneye de gitmek istemiyorum. artık cidden iyi sonuçlar almak istiyorum. sizce yapmalı mıyım bunu? bu arada ygs-lys için almak istiyorum.




 
ygs icin ders alma.
lys icin alabilirsin.

  • kutsalbok  (21.06.14 19:27:05 ~ 19:29:40) 
Neden olmasın alınabilir tabi. Eğer bilgin sıfırsa ikisini de alacaksın kaçarın yok. Gerçi zaten derslere konu başlığı verecek halin yok da. Kendinden emin olduğun en üst seviyeden itibaren iste konuları.
Şehir yazsan belki burdan birileri de çıkabilir.

  • onexey  (21.06.14 19:58:04) 
sorunun ne olduğuna bağlı. eğer sorun çalışamamanızsa kesinlikle almayın. yani problem konsantrasyon eksikliği ise sırf bunun için özel ders almayın derim. çünkü 11-12 arası; ya da 2. senenizde(12. sınıfta gelmediyse) ister istemez bir sorumluluk duygusu gelecektir.

sorun matematik düzeyiniz ise, yani çalışmanıza rağmen ilerlemiyorsa destek almak yardımcı olabilir. ama bu noktada seçeceğiniz hocayla iletişiminiz ve sizin tavrınız çok önemli. paranızın karşılığını almak istiyorsanız dersten önce, ders esnasında ve dersten sonra çok fazla emek harcamanız çok önemli. şöyle basit bir formül vereyim; hocanızdan daha fazla efor sarf etmeniz lazım.

ancak dershaneye gitmeyecek kadar kendinize güveniyorsanız(ki yeterli vakti ayıran herkes dershaneye gitmeden de sınavda başarılı olabilir bence, dershaneye gitmek kesinlikle şart değil) bence özel derse çok ihtiyacınız olmaz halledebilirsiniz.

son olarak şunu önerebilirim; özel dersi soru çözdürmek için kullanabilirsiniz. bu da oldukça faydalı olabilir. ancak ekşi duyuru kullanıcısı olarak buna pek ihtiyacınız olmaz sanıyorum:p

çok uzattım ama eğer bu entry'i bu sene kötü geçmiş bir sınavın üstüne yazdıysanız, bir ay kadar dinlenmenizi öneririm. karar vermek için kendinize biraz zaman tanıyın.
  • sinceraman  (21.06.14 20:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.