[]

Zencinin söylediği anlamsız şarkı

Parçanın ismi lazım oldu fakat sanırım hiçbir söz içermediği için aratmak da problem oluyor. Geçen aylarda falan oldukça popülerdi, çoğu TV programında fon müziği olarak veriliyordu, aklınıza ilk gelen parçadır muhtemelen, adam inler gibi söylüyordu. Neyse anlatamadım ama sanırım birileri şıp diye bulacaktır. Şimdiden teşekkürler.




 
lütfen beggin olmasın.


  • rentts1  (19.06.09 12:58:21) 
yok artık.


  • arigold  (19.06.09 12:59:58) 
begüm hu olabilir mi acaba?


  • sangria  (19.06.09 13:08:51) 
Yok yok, o değil yahu. Biraz daha eski. Yani yazmak istemiyordum ama... Lan nasıl yazılır bu? Garip sesler çıkarıyor işte adam.


  • paranormal  (19.06.09 13:31:45) 
(bkz: chacarron macarron)
duyduğum en anlamsız şarkı olduğu için yazıyorum

  • merry shelly  (19.06.09 13:57:53 ~ 14:00:02) 
diüv div div div didiv diüvv diyen bi şarkı var o mu acaba?

edit: chacarron macarron'dan bahsediyormuşumzaten. adını öğrendiğim iyi oldu.
  • kibritsuyu  (19.06.09 13:58:45 ~ 14:08:51) 
@sangria keh keh keh. :)


rio - shine on olabilir mi ? gerçi onu fon müziği olarak duymadım ama onu da zenci söylüyor 1-2 ay once baya hitti.
  • karamuratbenim  (19.06.09 15:46:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.