[]

hayday denilen oyun

acayip bir inatlaşma sonucu bir arkadaşım yüzünden şu oyuna başladım 2 gündür oynamama rağmen 18lvl oldum. arkadaş 35lvl benim bunu max 1 haftada geçmem gerekiyor. böyle birşey mümkün mü? hile hurda saman al sat vb herşey yapılabilir çiftlik vs umrumda değil napayım ben?




 
parayı bastırıp elmas satın alırsan çatır çatır geçersin seviyeleri.
onun dışında sabredeceksin.

  • sutlu nescafe  (21.06.14 17:56:59) 
elmas satın alıp, aldığın elmasla da "tom"u kullanabilirsin. ama 1 haftada imkansız gibi bir şey en az 2 hafta diyorum sürekli oynanıldığı takdirde.

oyunda ne yazıkki hiç bir şekilde hile yapılamıyor.
  • c1b2k3  (21.06.14 17:58:23) 
peki bu oyunda arkadaşıma şunu gönereyim vs yok mu? yani kimse bana para erzak vs gönderemiyor mu? yada ben köyümün ismini versem oraya gelse ne koysam alsa vs?


  • dedim dedim de kime dedim  (21.06.14 18:08:16) 
elmas olursa beklemezsin. vişne ağacını hasat etmen için 1 gün lazım mesela. elmasla hemen hasat edersin. fırına pasta koysan elmasla beklemeden alırsın satarsın.
para erzak gönderemiyor. pazara koyarsın malını isteyeni varsa alır. yol tarafında tezgah gibi birşey var. orası pazar alanı. psota kutusundada gazete var. oraya reklam verirsin vs. vs.

  • sutlu nescafe  (21.06.14 18:11:46) 
para gönderme şu şekilde oluyor;

mesela ben arkadaşıma 10tane tokmağı 4bin küsür altına veriyorum, o bana 1 altına geri satıyor. benden ona 4bin altın gitmiş gibi oluyor.

her yapıma elmas harcamaktan daha doğrusu tom almak.

onunla da gemi siparişlerini yapmak. en rahat bu şekilde olur.
  • c1b2k3  (21.06.14 18:16:44) 
yaklaşık 4-5bin tl harcayacaksa evet her şeyin yapımını elmasla hızlandırıp, malzemeleri de altınla alması daha kolay kesinlikle.:)


  • c1b2k3  (21.06.14 18:26:51 ~ 18:32:59) 
sakin dostlar,

ya benim çeşitli temalarda 3-5 tane 5000 arkadaşlı facebook hesapları var.mesela şu candycrush'ta falan neredeyse sınırsız canla oynuyor arkadaşlar benim hesaptan.

yine böyle facebook'u kullanabileceğim bir yöntem var mı?
  • dedim dedim de kime dedim  (21.06.14 18:30:24) 
anladım..ben dedim oradan yürürüm aslında diye düşündüm..


  • dedim dedim de kime dedim  (21.06.14 18:38:36) 
"Eksiduyuru maallesi"

kurduk

Acik herkese atlayın gelin
  • dedim dedim de kime dedim  (10.07.14 16:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.