[]

para, güç ve kadınlar

Geçen birisi bir duyuru açmıştı kadınlar neden parayı bu kadar önemsiyor diye.

www.youtube.com

Şu video hakkında ne düşünüyorsunuz?

 
şimdi gelecekler yok bence para önemli değil de karakterdi de şöyleydi de böyleydi de cart curt vırt zırt... ama o araba onların önlerine gelse videodakilerden daha kolay binecekler var. bu işler böyle. içgüdüsel olarak böyle. yapacak bi şey yok.


  • icim urperiyor  (20.06.14 23:26:19) 
Video hakkında yorum yapmadan önce birkaç sorum olacak:
1. İngilizce biliyor musunuz?
2. Gün içinde karşılaştığınız insanların iyi - kötü aralığında değerlendirebilecek kadar sosyal zekaya sahip misiniz?
3. Kadınlar kaburganızdan mı yaratıldı?

Bu üç soruya verdiğiniz cevaplar doğrultusunda video üzerine görüşümü paylaşacağım. Yoksa büyük bir zaman kaybı olacak.
  • ay nov kung fu  (20.06.14 23:37:17) 
kadın niye çıplak ayaklı lan?


  • selam  (20.06.14 23:41:13) 
soyle bir sey var, eli-yuzu duzgun bir kiz gelse yanima lambo ile bir de sevgilim filan olmasa ben de binerim anasini satayim ne var yani.


  • fortisvita  (20.06.14 23:41:57) 
@ay von kung fu

1.evet iyi düzeyde
2.hangi alanda değerlendirme yaptığım önemlidir. Diğer türlü bir insana tamamen iyi/kötü diyemem. Harika bir insan gayet hayati bir konuda aptallaşabiliyor.
3.Hayır.

cevabını bekliyorum
  • umarsizca umarim  (20.06.14 23:50:31) 
şimdi o diilde hacılar, durum böyle içgüdüsel falan değil gayet mantıklı işler yürüyor.


Bana göre bu video (yada diğer videolarında) olan şey biraz para önemli değil demiyomuydunuz siz yeaaa dan farklı,

zengin kişiye güvenmek daha kolay, bunun altında yatan algı ise gayet basit, zenginse bunu korumak isteyecektir, işi gücü vardır, manyak deli katil vs. değildir. nasıl davranacağını da nasıl sevişeceğini de biliyordur, bende olmayan ve benim istediğim bir şey de var onda diye düşünüyorlar, birde arabasına bindi gitti diye akşam vermeyecek o da bizim algımız, oo hatun arabaya bindi kesin vercek... yok öyle bişi.
  • selam  (20.06.14 23:53:35) 
O zaman videodaki kadınların gayet "derdin ne?" minvalinde konuşmalarını anlamışsınızdır.

Video başlığını görünce insan kızlar arabayı görüp kendileri atlıyor arabaya sanıyor, zaten yaratılmaya çalışan algı da o. Adam yanlarında durup kaş göz yaparak, eliyle koluyla onları arabaya çağırıyor. Onlar da yadırgayıp sonra biniyor.

Ayrıca burda izlediğimizin bir video olduğunun ve birkaç farklı sahneden oluştuğunun farkındayız değil mi? Yani 100 tane kadına bu şekilde yanaşmış ve 3 tanesinden olumlu cevap almış olabilirler. Ki onlar da ilk başta itiraz edip sonra "amaaan" diyerek biniyor.

Arabalardan hiç anlamam ama bu arabanın ismi bu kadar vurgulandığına göre ve hatırladığım kadarıyla perakendeciler çekiliş ödülü olarak bu arabayı verdiğine göre pahalı ve lüks bir araba olma ihtimali yüksek. Yukarıda da birilerisi "ben olsam ben de binerdim" demiş. Araba böyle kültse bu hareket normal bile sayılabilir, bilmiyorum.

O arabaya aynı tavırla erkekler çağırılsa da binen çok olurdu evet. Ortada anlamsız bir şey var çünkü. Israrla gel gel yapan bir tip var. Net bir şekilde söylenmeyince bir şeyler, kendi yorumlamak istediğimize kayar ya aklımız; öyle işte.
Bunun kadınların paragözlüğüne bağlanması mümkün değil. Ha bu demek değil ki sırf lüks arabası var diye leş adamlara yanaşacak kadınlar yok, var. Çok da fazlalar. Fakaet heeer türlü insan var.

Sonuç olarak da inanın kadınların "böyle" olduğuna inanmanız ve bu açıdan yaklaşmanız sizin hayatınızı zorlaştırır. Kadınların değil.
  • ay nov kung fu  (21.06.14 00:09:34) 
bu videonun viral reklam olma ihtimali bile çok yüksek. al arabayı kızlar senin duygusunu aşılamak ki buradan yürüsem bir erkek bir hatun için bu kadar para harcayabilecek kadar çaresiz olabilir düşüncesine gidebilirim ama gitmiyorum yapmayın etmeyin şu geyiği artık ayrıca ne kadın milletiymişiz arkadaş ben bıktım bizden (:


  • Celestial  (21.06.14 00:19:01) 
sanki beraber cocuk buyuttuler, yasandilar, olduler... bosluk ve eziklik olarak yorumluyorum boyle hikayeleri.


  • o da olur  (21.06.14 00:20:02 ~ 02:51:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.