[]

stajyer ehliyet olayı 2015 ocak'ta başlıyor - muammer güler açıklamış ?

her yerde yazıyor muammer güler açıkladı vs. diye ama sağlam bir kaynak bulamadım. bilen, bulan, buldurabilecek var mı ?




 
bi kere adam yolsuzluklar yüzünden istifa etti. görevinde bile değil. nasıl söylesin bunu


  • c1b2k3  (20.06.14 22:44:08) 
ne zaman söylediği yazmıyor zaten daha doğrusu kaynak olmadığı için bilemiyorum o yüzden soruyorum.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.06.14 22:51:05) 
Sürücü belgelerinin uluslararası geçerliliğini sağladıklarını ifade eden İçişleri Bakanı Muammer Güler, 1 Ocak 2015'ten itibaren yeni ehliyetlerin verilme işlemine başlanacağını bildirdi. İçişleri Bakanı Muammer Güler, ilk defa sürücü belgesi alanlar için aday sürücü uygulaması getirildiğini, yapılacak değişiklikle, trafikte yayalara ilk geçiş hakkını vermeyen sürücülere verilecek cezaların artırılacağını vurguladı.

www.icisleri.gov.tr

bu aday sürücülük şu meşhur stajyer ehliyet olayı falan mı resmi gazetede duyuruldu mu nedir ?
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.06.14 22:52:53 ~ 22:53:23) 
ben ehliyeti 2007'de aldığımda seneye başlayacak diyorlardı. avukatlık sınavı ile beraber yıllardır süregelen bir geyikti. avukatlık sınavı geldi, stajyer ehliyet olayı da eli kulağındadır :)


  • pofudukayi  (20.06.14 22:54:56) 
daha önce de duyuru açtım herkesin tek söylediği yıllardır olan geyik ben de biliyorum yıllardır olan geyik ama elbet olacak bir gün bu açıklamanın ne tür bir geçerliliği var muammer güler tarafından yapılan onu merak ediyorum mecliste böyle demiş olması yasanın geçtiği yürürlüğe girdiği anlamına gelmez sanırım resmi gazetede yayımlanırdı di mi olsa peki resmi gazetede böyle bir şey yayımlandıysa nasıl bulabiliriz ?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.06.14 23:05:17) 
böyle bir şey olsa resmi gazeteye kalmadan medyadan 50 kere öğrenirsin, akşamdan sabaha olacak iş de değil. 2015 ocak'ta başlaması mümkün değil.


  • pofudukayi  (20.06.14 23:10:01) 
ehliyetimi 2004 yılında aldığımda bu söylenti vardı. arada sürücü kursları bu söylentiyi tekrar canlandırır ki, ehliyet almayı erteleyenler gelsin kursa yazılsın diye.


  • dusendeli  (21.06.14 01:00:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.