[]

güzel kızlara bakamama

bayadır dikkat ediyorum böyle garip bir huyum var yahu. diyelim otobüse biniyorum kendi halinde çok güzel bir kız biniyor hiç etrafa bakmıyor zaten kızımız. baksam görmeyecek bile yani istediğim gibi bakabilirim. ama ayıp olmasın diye kesmiyorum kızı.onu güzel bulduğumu anlamasın diye tribe mi giriyorum onun da bilincinde değilim.

böyle gariplik yapan başka arkadaşlar var mı? varsa siz de paylaşınız. bayağı güzel/yakışıklı bulduğunuz insanlara tavırlarınız farklı oluyor mu?

ergen de değilim aslında yaş 25. iki yıllık ilişkim yeni bitti. ondan diyecem de yok önceden de güzel kızlara bakmıyordum. lan??

 
merhaba ben rajesh koothrappali. soruları alayım.


  • darkredanger  (20.06.14 21:21:48) 
Evet ben de yakışıklılara bakmam. İki ayrı sebebi var sanırım. Hem erkek arkadaşıma ayıp olmasını istemediğim için bakmam hem de başbaşayken de kendilerine bir böceklermiş gibi davranıyorum bilmediğim bi nedenle ahhasdkhasdha :D bilmiyorum gerçekten. rahatsız olabilirim.

Kalabalık kız grubuylayken ve herkes bakıp, birbirini dürtüp o yakışıklıdan bahsederken de sırf bakmadığım için bütün muhabbeti kaçırıp meraktan çatladığım çok olmuştur :D

Bana ayıp geliyo heralde ya.
  • pandispanya  (20.06.14 21:25:10 ~ 21:28:36) 
E ama demişsin ayıp olmasın diye? Şimdi bakamamak başka, ayıp olmasın diye bakmamayı bilinçli olarak tercih etmek başka. Hangisi?


  • anlam  (20.06.14 21:28:42) 
Çok güzel birini gördüğümde sapık gibi bakıyorum (galiba nasıl olsa hatunum, ne olacak diye) ama çok yakışıklı birine ben de bakamıyorum bir süre. Ne zamanki gözüm alışıyor, o zaman normal bakabiliyorum.


  • aychovsky  (20.06.14 21:31:56) 
cok etkileyici bi erkek gordugumde, ki yilda bir falan oluyor, ben de bakamiyorum. iki gram aklim var o da ucup gitmesin diye^^


  • mayaa  (20.06.14 21:39:36) 
Geçen gün metroya birkaç genç kız bindi ben de bakmıyorum o tarafa bi baktım metroda istisnasız genç yaşlı herkes o tarafa bakıyor gülüşmüler süzmeler falan noluyo lan dedim. Bi baktım meğerse kızın teki bi elbise giymiş bütün iç çamaşırı gözüküyor. Ben de ona bakamadım mesela. Kafayı hemen çevirdim falan. Ne bileyim ayıp lan.


  • kablelvuku  (20.06.14 21:40:00) 
bazen yapamıyorum ben de. otobüste falan çok dikkat çekici biri olduğunda kadını erkeği o tarafa bakarken ben camdan dışarıyı seyredince de biri değişik misin lan sen diye seslenicek diye ürkmüyor değilim.

normal olmak bile anormal yapıyor bazen insanı.
  • sttc  (20.06.14 22:00:53 ~ 22:01:16) 
Lise yillarinda ben de bakamazdim. Ama toplu tasimada falan beni kesene cok rastlardim, goz goze gelince hep ben gozumu cevirirdim cekindigimden. Simdi ise cekinmem ama ilgilenmedigim icin bakmiyorum. Ama yinede derin dekolte gibi uyarici seylere denk geldigimde kafami ceviririm ayip olur azgin sapik falan diye dusunurler diye. Halbuki ne sacma, sen istedigin gibi giyin, rahat rahat otur, ben ayip olur diye kafami belli bir tarafa cevirip diger tarafa hic donmeyim. Bana ne yaw ben kafami o tarafa bu tarafa cevirmek zorundamiyim, niye karsima bakmiyorumki otururken? Ama yapamiyorum.


  • delifaruk  (20.06.14 22:23:46) 
ben de arkadaşlarımın kız arkadaşlarının yüzüne bakamazdım. yanlış anlaşılmasın diye.


  • sonyeniceri  (21.06.14 00:12:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.