[]

Sınav gözetmenliği sırasında can sıkıntısından ölmemek için ne yapıyorsunuz

Soru başlıkta. Yarın yine ÖSYM sınav görevi var ve şimdiden içim şişti düşünmekten.
Önceleri saniye sayıyordum sıkılmamak için, şimdi ona da dayanamıyorum.
Var mı ilginç fikirleriniz?


 
hiç gitmemek.


  • historien  (20.06.14 18:28:49) 
siralar arasinda dolasirken cakirmadan kim ne kadar cozmus diye bakiyorum. sonra kendi kendime ilk kim cikacak diye tahmin oyunu oyunuyorum.

aday kontrol listesinden isimleri ezberleyip, sonra kimin kim oldugunu hatirlamaya calisiyorum.

siniftaki bilimum ilan, afis, resim vs okuyorum.

ataturkun genclige hitabesi, istiklal marsi ezberden okuyup hala hatirliyor muyum diye bakiyorum.
  • halanne  (20.06.14 18:28:58) 
bence isini yapip sinava girenleri gozetlemeyi denesen daha iyi olur. bos zaman olarak gorme, is yapiyorsun orada.


  • bohr atom modeli  (20.06.14 18:29:29) 
Hayal kurabilirsiniz, her şey yasak zaten ÖSYM'nin sınavlarında.


  • aychovsky  (20.06.14 18:44:01) 
şarkı söyle içinden


  • ozymandias10  (20.06.14 18:59:21) 
dikkat dagitmamak icin sinifta cok fazla gezinmiyorum. gezinirsem de milletin cevap kagidina bakiniyorum. arada gozetmene emanet edip asagiya cay, sigara, kahve icmeye iniyorum. gelmeyen biri olursa -ki 2012 bahar ales efsaneydi, neredeyse sadece 10 kisi gelmisti 40 kisilik sinifa- bos olan siralara oturup telefondan internete giriyorum. kelime avi oynuyorum.


  • osuruklu  (20.06.14 20:33:38) 
@osuruklu

telefon yasak birader naptin sen???
  • halanne  (20.06.14 20:43:21) 
6 tane kupem var, onlari da cikartmadim hic. genelde salon baskani gorevi gelirdi zaten. pek sorgulamazlar o yuzden.


  • osuruklu  (20.06.14 22:31:50 ~ 22:32:01) 
@bohr atom modeli
arkadaşım, zaten öyle bir güvenlik önlemi alınıyor ki, öğrencilere oturup cevap vermekten başka seçenek kalmıyor. gözetliyorsun tabii ki milleti ama inan bana olağan dışı hiçbir şey olma şansı yok neredeyse.

@diss0640
insanın hiçbir şey yapmadan, okumadan, izlemeden, yazmadan, söylemeden, dinlemeden 135 dakika durması nasıl can sıkmasın merak ediyorum? tabii ki para alacağım bu iş için, sınav görevi almayan meslektaşım cumartesi pazar öğlene kadar uyurken, ben haftasonu da 7'de kalkıyorsam, cumartesi pazarımı bu işle harcıyorsam, tabii ki bir karşılık hak ediyorum. Son olarak, adamlar orda ter döküyor filan, hatırlatırım, gözetmen oluncaya kadar, biz de döktük o terlerden. belki bir çoğunun dökmeyeceği kadar. 21 yıl öğrencilik yaptım, hala da yapıyorum...
  • moonwell  (21.06.14 14:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.