[]

kimse kalmamıştır ama bi umut sorayım

şu evlere giren sarımsı kahverengi kelebekler ısırıyo muydu uyurken? ona göre öldürcem. zararsızsa takılsın bilgisayar ışığında..

giden kan umrumda değil, mikrop taşır diye şeyettimdi.


 
O hantal hayvan kimseyi ısıramaz bence.


  • nickini vermek istemeyen uye  (20.06.14 04:02:26) 
ısırmaz, iyi uykular :)


  • dedi palyaco  (20.06.14 04:06:27) 
ısırmıyor da, alerji durumuna göre tahriş edebiliyor.
güve onlar muhtemelen.

  • yalnux  (20.06.14 04:10:19) 
Risk alma :p


  • nawar  (20.06.14 04:13:03) 
güve yemiş diye tabir vardır yaw bizde :/ kıyafetler için deniyodu ama sanırım. neyse picamam eski zaten.


  • seksen9  (20.06.14 04:14:47) 
pijaman yün ya da kürk değilse yemez, rahat rahat uyu.


  • kerbeee  (20.06.14 04:30:31) 
ısırmaz sadece patır patır duvarlara vurup sizi huzursuz eder o kadar. avcunuza alıp camın dışına atabilirsiniz. Size hiç bir zararı olmaz sadece üzerindeki tüye benzer oluşumlar elinizde kalabilir bunu yaparken. Onu da elinizi çırparak yada yıkarayarak geçirebilirsiniz. İnsana doğrudan bir zararı yok yani.


  • maxhoper  (20.06.14 04:46:04) 
ısırmaz ama ısırıyor olsa da pencereden dışarı çıkarmak varken neden öldürmeye çalışıyorsunuz? ayrıca güve kelebeği ise dışarıdan gelmekten çok evde bir şeyin kurtlandığına ya da güvelendiğine delalettir. evi bir kurcalamakta fayda var.


  • madarch  (20.06.14 10:14:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.