[]

Mersin'de ne yapılır

alkol seviyoruz, adrenalinli eğlenceli aktivitelerin adamıyız, 3 kişiyiz, ne yapsak, ilk defa geldik, bütün bir hafta buradayız, ulaşım sıkıntımız yok. 100-150 km yarı çapında gezebilirik.




 
Hilton'un az ilerisinde metrelik kebap yapan bir lokanta vardı. alkollü mekandı, gidilebilir. Balık deyince o metrelik kebapçının yanında da balıkçı var, rakı balık yaparsınız.


  • japon askeri  (19.06.14 22:30:12 ~ 22:33:17) 
balık yiyin olm


  • kosun lan mevzu var  (19.06.14 22:31:16) 
tantuni yiyin ya.


  • all girls dream  (19.06.14 22:34:53) 
Susanoglu taraflarina gidin, sezon da acilmistir herhalde. Gelmisken tantuni yiyin. Balik da yiyin. Kebap da yiyin, yaninda da salgam icin.


  • burasi ne garip bir yer  (19.06.14 22:39:10) 
mersin'de pek adrenalin yok haci. yamac parasutu yapabilirsiniz sanirim en adrenalinli mersin'de bir ya da iki hoca olmasi lazim. nerelerde ucuyorlar tam bilmiyorum ama ulasim sikintiniz yokmus zaten.

tantuni yiceniz baliktan kebaptan once. sonra ciger yiyeceksiniz cigerci hakan'da yiyin bakin yerine internetten. sato kebap salonunun yerine bakin orada sato yiyeceksiniz yaninda ayran iceceksiniz.

unutmusum: ak kafeye gidip atom iceceksiniz bir de.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (19.06.14 22:55:08 ~ 22:55:56) 
tantuniyi memoşta yiyin. künefe de yiyin ama neresi iyi bilemiycem. sevdiklerinize cezerye götürün ama önce siz yiyin bazısı çok sever bazısı hiç sevmez. cezeryeyi de dondurmacı halil ustadan alın.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (19.06.14 22:59:47 ~ 23:00:51) 
ha cezeryeyi gorunce aklima geldi bir de kerebic yiyin.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (19.06.14 23:58:51) 
Bi de foruma gidin butun mersin orada oluyor genelde mersin nasil bir yer anlamak istiyorsaniz mutlaka bir gununuzu ayirin butun sehrin insan profili vardir hemen hemen orada her seyi cozersiniz mersinliyim diyebilecek kadar bilginiz olur. Saka bi yana gidin guzel acik hava avm vakit gecirtir baya


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.06.14 00:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.