[]

FB-GS basketbol play off'u

Normalde basketbolu pek takip etmem, yurt dışındayım bir de hepten uzak kaldım olaylara. FB-GS play offundaki olayları biri özet geçebilir mi? Ne oldu da bu kadar gerginlik oldu?




 
iki takım da hakemler bize yardım etsin diye ağlıyo. olay bu.


  • justinho26  (19.06.14 01:34:06 ~ 01:34:21) 
fenerbahçe yonetımının herzmanki kalitesiz ve şerefsizlikelri sonucu futboldan sonra basketbolu da bitirdiler bu ülkede.hayrını gorsunler.

not:galatasaraylı degilim.
  • jamswety  (19.06.14 01:46:00 ~ 01:46:39) 
federasyonun taraflı tutumu yüzünden maça çıkmamaya karar verdi galatasaray. abdi ipekçi'de olanların aynısı ülker arena'da da oldu ama fenerbahçe'ye para cezası verildi. son maça atanan hakemlerin de fenerbahçeli yöneticilerle tapeleri var, araştırırsan bulabilirsin.


  • xenophobe  (19.06.14 01:46:50) 
şuradan son 5 disiplin kurulu kararına bakabilirsin. maç içindeki olayları öğrenmek için.

www.tbf.org.tr

burada belirtilen tabeladaki küçük düşürme, maş bitişinde skorborda "koyduk mu?" yazılması ergenliği. bir de burada yazılmayan galatasaray stadından çıkarken fenerbahçe otobüsünün taşlanması var son maçta.

otobüsün taşlandığı akşamın sabahına ünal aysal (aziz yıldırım 2 yani) can güvenliğimiz yok dedi. hani bunu fenerbahçe söylese ya da galatasaray otobüsü taşlanmış olsa ya da "bizim taraftarlarımız fenerbahçe otobüsü taşladı. fenerbahçe taraftarı da bunun karşılığında bir şeyler yapabilir." deseydi sonuna kadar katılırdık tabii.

bu arada hakemler olayını bilemeyeceğim tabii. pek fazla ilgilenmediğim için basketbol ile arkadaşların dediklerine inanmakla yetineceğim.
  • nawar  (19.06.14 01:57:01 ~ 02:02:16) 
Futbol seyircisi basketbolu nasıl berbat hale getirebilir onu itina ile gösteriyorlar.


  • murtiii  (19.06.14 03:12:29) 
Federasyonun yanlı tutumu diye arkadaşlar Galatasaray bu sene 17 kez seyirci yüzünden ceza aldı. Yani sicilki bu sen e oldukça kabarık...
Ayrıca Galatasaray yine bu federasyon zamanında geçen sene şampiyon oldu, bu sene de bayanlarda.

  • porn star  (19.06.14 08:55:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.