[]

Louis C.K. hayranlari bi baksin hele... (katolik kilisesi parodisi)

bu adamin katolik kilisesiyle ilgili parodisini izledim. izleyenler zaten hemen hatirlamistir unutulacak gibi bi sey degil. soruma yanit vermek isteyenler asagidaki linkten izleyebilir, turkce altyazisi mevcut.
www.youtube.com

derdimi nasil sorsam bilemedim. yani yaptigi elestiri cok yerinde, ozellikle kilisenin cocuk tacizcisi (henuz desifre olmamis) rahiplerini dislamayip sadece gorev yerlerini degistirmekle yetinmeleri uzerinden iyi giydirmis. sahsi fikrim mevzuda hic abarti yok, oldugu gibi aktarmis, cunku tacizler ve korunan kollanan gorevliler ortada.

bu tacizleri onleyecek tedbirler almaktan mumkun oldugunca kacinan, tacizci rahipler de desifre olunca sadece kurumdan atmakla yetinen bi kurum icin az bile yapmis louis panpam.

simdi derdim su ki, bu parodiyi kullandigi yer nedir, neresidir? stand up degil? dizisinin icinden bolum de degil hatirladigim kadariyla. 5 dakikalik bi parodi yapip internete mi salmis? yoksa uzun bi versiyonu var da sadece 5 dakikasini mi izledim. ilk nerede yayinlanmis? hic tepki gormemis mi? kutsal degerlere hakaret uzerinden giden bi grubun protestosunu almis mi? hic mi korkmamis? tvden sinemadan adimi sifatimi silerler diye hic dusunmemis mi yoksa bunun olamayacaginin verdigi rahatlik mi var panpamin uzerinde?

oralarda hayat cok mu guzel lan louis? :(

 
onun tasagini butun komedyenler yapti amarigayla turkiyeyi karistirmamak lazim konusma ozgurlugunun amina goyuyorlar oralarda afedersin.

tv den sinemadan adini silseler tv de sinemada adam kalmaz herkes yapiyor :)

www.examiner.com

linkte de diyor: Here is a clip from one of Louis C.K.’s YouTube channel on the topic which dates back to 2007

yapip koymus demek ki adam.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (19.06.14 00:41:41) 
louis c.k neyi ne zaman söylediğinde korkmuş ki? amerika'da ingiltere'de buna benzer çok daha abartılı mizah örnekleri de oldu. her yer türkiye gibi değil :)


  • tonoto  (19.06.14 00:49:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.