[]

saçma sapan bir olaya tanık olmak

yekten gireceğim sonra da ne yapardınız ne yapmalı bu ne lan? diye soracağım.
otobüse bindim akşam saatlerinde. mesai çıkışı saatleri. oturabildim. cam kenarına. salak salak dışarı bakıyorum. bazı olayların şahsımızı çektiğine inanırız ya hani öyle bir olay oldu. yan tarafta bir otobüs durdu. en arkada it kopuk tipli (olayın sonunu bildiğim için söylüyorum) bir eleman oturuyor. cam tarafında. bir baktım değişik bir şekillere girmiş. dikkatli bir şekilde bakınca -ki çok emek sarfetmeye gerek yoktu-
elemanın önündeki koltuk ile camın arasından elini uzatmaya çalıştığını gördüm. önünde bir kadın oturuyordu. kitap falan okuyordu kendi halinde. ben bunu gördüm ve gördüğüm belli olsun diye o tarafa net bir şekilde döndüm ama eleman gördüğümü görse bile tepki vermeyecek durmayacak durumdaydı belki. otobüsler sonra aynı hizzaya gelmedi ama eleman baya baya enerji harcıyordu.

hayır piç o şekilde değsen ne olur elin kangren olacak amk. nasıl bir kafa.

sonra dedim ki kadın tepki göstermiyor belki. e o zaman sanane be sparkle ama o zaman bu piç herkes tepki göstermiyor zannedecek. ne bileyim. kadınlar ben de çok bakıyorum. çok güzelleri var.
ama birinin yanına oturduğumda beş santim on santim mesafe bırakıyorum rahatsızlık vermeyeyim diye ki yanlışla mesafe daralsa da yanımda oturan kişi bir "öff" dese yerin dibine girerim bunlar utanmaz tamam ama bu nasıl cesaret ve nasıl bir göz dönüklüğü?

siz olsanız ne yapardınız? ne düşünüyorsunu? bir şekilde kadını uyarmalı mıydım? ne olmuş bugün?

 
Ben olsam iner diğer otobüse biner o orospu çocuğunu bir güzel döverdim.

Siz yapmayın tabii.
  • sormayın bana sen o musun diye  (18.06.14 22:42:02) 
istanbulda yaşam öyle bir hal aldı ki, herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda


  • facebook  (18.06.14 22:43:53) 
@facebook bana mı laf ediyorsun yani? bir şey yapmalıydım mı? yoksa laf kalabalığı mı?


  • sparkle kiddle  (18.06.14 22:44:43) 
kadın muhtemelen farkında değildi, ya da başka bir şeyin değdiğini falan düşünüyordu, o an konduramıyorsun çünkü. kadının dikkatini çeksen bile nasıl anlatacaktın ki. belki daha kötü olurdu, bok gibi hissederdi kadın. ne biliyim fark etmemesi daha iyi belki bilmiyorum. inip o otobüse binmeye çalışmak da zor yani, nasıl yetişecektin ki. o pezevenge bela okumaktan başka yapabileceğin bir şey yoktu bence. adi piç.


  • mayaa  (18.06.14 22:46:32) 
kadınlar genelde bu durumları fark etseler ve rahatsız olsalarda belli edemezler. malum dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek gelmez hikayesi...(bu sözü asla savunmuyorum her taciz, tecavüz haberini okurken altında en az bir kez okuyorum bu sözü)
sizin yerinizde olsam kadını uyarmazdım çocuğu uyarırdım.

  • kuzey li  (18.06.14 22:50:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.