[]

Yasal acidan sıkıntı

www.doppelherz.de

Linkteki urunden 1 adet almanyadan turkiyeye istesek bu yasal acidan sorun olusturur mu? Olusturursa nasil bir sorun olusturur?


 
Kozmetik galiba. Gümükten geri döner. Kozmetik gelişi yasaklanmıştı.


  • sutlu nescafe  (18.06.14 21:37:00) 
Kozmetik degil, vitamin tarzi bir sey. Onlarda mi yasak? Peki ya bir internet sitesi(!) araciligiyla almanyadan gelecek birinden istesek?


  • letheavendangered  (18.06.14 21:38:10) 
Editleyemiyorum. Da ayri! Da ayri!!!


  • letheavendangered  (18.06.14 21:38:40) 
posta yoluyla yasak mi bilmiyorum ama gelen biriyle isteyebilirsin, sikinti falan olmaz rahat ol.


  • ben de  (18.06.14 21:41:21) 
O zaman birisi hollowlife'a mesaj atabilir mi? Ben mobil oldugum icin bulamiyorum kendisini. Icerigin ne oldugunu bile bilmeden duyurumu silmis anlasilan.


  • letheavendangered  (18.06.14 21:44:38) 
Gıda takviyesi dahil tüm ilaçlar gümrükten geri döner.


  • zam sampiyonu domates  (18.06.14 21:48:43) 
Domates, almanyadan gelecek birisinden istiyorum, posta yoluyla degil.


  • letheavendangered  (18.06.14 21:49:36) 
acik olursa okay, kapali olursa makul miktarlar genre okay. eger siringali bir seyse veya uc bir ilac ise recete isteyebilirler kontrolde ama genelde bakilmiyor. almanyadan gelirken genelde bagaj kontrolüne (al bagaji degil tabi, ona iyi bakiyorlar) bile denk gelmiyorum neler geldi neler gecti mechul. trde ise deli gibi bakiyorlar.


  • portmanto  (18.06.14 23:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.