[]

duydugunuz kotu seyi sevdiginiz kiz arkadasiniza soyler misiniz?

Sevdiginiz (sevgili manasinda) bir kiza onun hakkinda bi erkegin art niyetli dusundugunu duysaniz bunu halihazirda sevgili adayina uzak durmasi icin soyler misiniz soylemez misiniz? Neden?

Not: cok seviyorsunuz ama sevgiliniz degil unutmayin


 
Hayır


  • sormayın bana sen o musun diye  (18.06.14 19:54:52) 
Söylemem. Diğeri de der ki onun sende gözü var ondan böyle söylüyor.


  • Lim5  (18.06.14 19:57:15) 
Söylenmez, kız huylanır, diğer erkeği devre dışı bırakmaya çalıştığını düşünür, aranızda köklü bir güven yok, yapma.


  • anlam  (18.06.14 20:12:10) 
Art niyet söylemi gerçekten kızın da hoşuna gitmeyecek bir şey ise ve sen de o kızı seviyorsan, bunu söyleyenin ağzını payını vermen lazım. Elemanın ne dediğini bilemiyorum elbette, ama sevdiğim kız için biri atıp tutarsa sanırım ona reddedemeyeceği bir teklif yaparım.

Ayrıca seviyorsan niye sevgili olmuyorsun? Harekete geç.
  • hiko seijuro  (18.06.14 20:21:13) 
Guven meselesi degil zaten evli ve duzgun bi adam olmadigini biliyor. Sadece uzak dursun diye


  • filipis  (18.06.14 20:21:13) 
size nakleden kim? sahidi olmadiginiz seyi oldugu gibi almayin. simdilik o kisi icin "guvenilir bulmuyorum" deyiverin.


  • o da olur  (18.06.14 20:25:08) 
Erkeği döverim.


  • arnold schwarzeneger  (19.06.14 09:23:09) 
Art niyet derken? Kızı yatağa atmak mı istiyor? Eğer öyleyse sakın karışma. Belki kız da isteyecek o cçocukla yatmayı, o zaman mal gibi kalırsın ortada. Senin yapman gereken tek şey burada zaman kaybetmek yerine o elemandandaha ççabuk davranmak.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (19.06.14 13:44:14 ~ 13:44:43) 
direk olarak duyduysan (yani su suna soylemis o da bana geldi soyledi gibi bi durum yoksa) ve kizin boyle biseyi bilmek istiycegini dusunuyorsan soyle. ama usteleme uzak dur diye. ben boyle birsey duydum, bilmek istersin diye dusundum. ne yapmak istedigin tabi ki senin secimin de.

kizin tehlikede oldugunu dusunuyorsan tabi ki soyle ama o kadar ciddi birsey yok sanirim bu durumda.
  • gerard  (19.06.14 14:58:50) 
Tehlikede degil ama bir nevi sozlu ve fiziki el sakalariyla tacize yeltenen bi herif


  • filipis  (19.06.14 17:45:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.