[]

2.55 ortalama ile abd yüksek lisans

Aslında bende staj, yarışma derecesi falan da var ama bir arkadaşım dedi ki; 2.55'lik transkriptini gönderirsen adamlar bakıp jimmy fallon'a yollar sonra bütün amerika güler dedi. Genç bir erkeğin gururuyla oynadı. Amerika'nın dilara üniversitesi değil tabi de ortalama bir okuluna başvurmayı düşünmeyeyim mi hiç sizce ? Korktum resmen.

Aynı arkadaş rotanı avrupa'ya çevir orada hem rekabet az hem de daha giderli olursun dedi.

ileride doktora istemiyorum sadece yüksek lisans amacım şu anlık

 
türkiyede yüksek lisans yap, 4.00 ortalama getir, sonra abdye git


  • Şahin  (18.06.14 19:31:18) 
parasini kendin ödeyeceksen o kadar zor degil, deneyebilirsin bence. Funding de lazim olacaksa düsünme bile.


  • hophophoba  (18.06.14 19:33:24) 
Çok paran varsa belki olur.


  • cemlemikonusuyorsun  (18.06.14 19:34:42) 
@hophop kendim ödeyecek gibi duruyorum burs hiç düşünmedim zaten.


  • things  (18.06.14 19:34:45) 
e tamam o zaman referanslarin biraz saglam olsun gre toefl kötü olmayan skorlar yap, halledersin muhtemelen.


  • hophophoba  (18.06.14 19:35:53) 
çok paran varsa belki değil kesin olur.


  • baldur  (18.06.14 19:41:13) 
Ben bir amerikan devlet üniversitesinden 2.40 ortalama ile kabul almıştım. Beni desteklemek için laboratuar saati de verdiler (paralı çalışıyorsun işte). Üstelik okulu da 1 sene uzatarak bitirdiğim hâlde... Detayları istersen özel mesaj. Ama özü şu; denemekten zarar gelmez.


  • hiko seijuro  (18.06.14 20:13:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.