[]

şu bas gitar ve amfisini yorumlar mısınız?

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com


bilinmedik bir marka olduğu için çok bilgi bulamadım, fakat araya giren bir arkadaş kanalı ile almayı düşünüyorum.

yorumlarınız benim için çok değerli, teşekkürler.

 
roland marka amfiyi caldigim bi mekanda deneme sansi bulmustum. ordan yola cikarak anlatayim. kesinlikle karakteristik ozelligi olan bi amfi. tizleri nekadar kisarsam kisayim cok ciz ve alt karakteri var. o mekanda iki sefer calmistim. ilkinde 84 fender ile caldim. baktim amfiyi istedigim gibi tonlayamadim ikinide yamaha trb gitarimla gittim ama onda da ayni sonucu elde ettim. sen dersen ki ben metal falan calicam o zaman aradigin alet bu olabilir fakat benim nacizane onerim o fiyatlardaki ampeq yada hartke amfilere bakman. kesinlikle daha memnun kalirsin. hele ampeqler cok dengeli.


gitara gelecek olursak swing marka baslar bi ara tutar gibi olmustu ama sonra söndü gitti bianda. nedenini bende bilmiyorum.(ayrica cin mali) hic denemedimde ama bu fiyatlarda squier gitarlar daha oturmus gitarlar diyebilirim. ayrica bi sure sonra ust modellere gecmek istersen hem o amfi hem o gitar elinden hemen cikamayabilir.


en son olarakta bu is kesinlikle zevk meselesi. hic birseyi denemeden sakin almayin. hatta saatlerce deneyin. gitarin tusesinin ergonomisi olsun cikan ton olsun icinize sinsin. yoksa aradiginizi bulasiya kadar maddi olarak zarara ugrayabilirsiniz.
  • camiroquay  (18.06.14 19:09:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.