[]

7 lisans yılını doldurup, mezun olmadığım takdirde askerlik?

tam bir soru cümlesi oluşturamadım sanırım ama durum şu:

bu dönem üniversitedeki 7. lisans yılımı doldurdum, ancak geriye 4 kredilik bir dersim kaldığı için mezun olamıyorum. o ders de seneye bahar döneminde verilecek.

durumu fakülteyle konuştuğumda bana öğrencilik haklarından yararlanmadan öğreniminize devam edebilirsiniz, okulla ilişiğiniz kesilmez dediler. ama bu durumda askerlik ne olur?

lak diye askere almasınlar beni. nolur bir yardımcı olun, aydınlatın.

 
almazlar yaş 29 altıysa


  • murtazaaaaaa  (18.06.14 16:52:09 ~ 16:53:40) 
25 evet. iyi bari neyse umarım sorun çıkmaz.

genç üniversitelilere tavsiyem zamanında mezun olun beyler. abuk sabuk uğraşmayın sonra.
  • marcowhisky  (18.06.14 17:08:45) 
hiiiiioc korkma icini ferah tut hicbir yere goturemezler. 27 e kadar ogrebciydim okulu uzattiydim no prob. ama 29 a geldiginde ister unv oku ister liseli ol farketmez alir gotururler seni.


  • tutun kolonyasi  (18.06.14 17:14:59) 
uni'den atılma kalkmadı mı arkadaş. sen hala öğrencisin, tek dersten okulun uzamış bu 7 yıl muhabbeti falan yok. sen güz de de bahar da da kayıt yaptırman gerek. bence okul seni yemiş. ayrıca okul bitene kadar her türlü öğrencilik hakkından da faydalanabilrisin.


  • anti silence  (18.06.14 17:15:19) 
Ünideyken hatun düşürmek : 2 bira

Askerde kazan yıkamak: priceless.

Ve diğerleri için ttnet ankesörlü aile kartı.
  • anonymice  (18.06.14 17:19:43) 
yaz okulunda açılsa da, versem gitse. giyotin gibi başımda amk dersi 3 senedir yeter.

teşekkürler cevaplar için.
  • marcowhisky  (18.06.14 17:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.