[]

Çeviri konusunda destek

arkadaşlar ödevi son güne bırakmanın verdiği utançla çeviri yardımı istemeye geldim. lütfen ediniz. yumurtanın dayandığı bu dakikalarda hepinize teşekkür ediyorum. çok zor değil vakit darlığından yardım istedim. ya hak!!

Kazakistan’a bu meselede en çok destekte bulunan devlet
Kırgızistan’dır. Zira Kırgız Hükümeti ülkesinin ekonomik durumunu geliştirmek için
Orta Asya ülkeleriyle işbirliği kurmanın gerektiğini her zaman anlamıştır. Orta Asya
devletlerinin içinde özellikle Kırgızistan-Kazakistan ilişkileri hızla gelişmektedir.
Son zamanlar ekonomik ilerlemeyi başarabilmiş Kazakistan, komşu Kırgızistan’a
maddi destekte bulunmaktadır.

iyi kötü demeyelim birer cümle çevirip cevaba iliştirelim. üstüne yolla panpa diyenler olursa ersamustan gelirken içki miçki getireyim zor durumdayım .(((

 
Şöyle olabilir tamamı;

Kyrgyzstan is one of the countries who supports Kazakstan mostly in this case. Because government of Kyrgyzstan always comprehends that it is a necessity to cooperate with Central Asia countries in order to improve the economic situation. Among all the Central Asia countries, Kyrgyzstan-Kazakstan relations are getting improved in particular. Kazakstan, who made progress in economic growth, provides financial support to neighbour Kyrgyzstan.
  • Thredith  (18.06.14 17:14:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.