[]

eğitim öğretim hayatında bir türlü datmin olamayanlar

ortalamanın altında bir üniversiteden iktisat bitirmiş bulunuyorum ve aynı zamanda çalışıyorum artık.işimden de memnun sayılırım.
ama tatminsizim,eğitim ve iş hayatıyla alakalı güdük kaldığımı,kendime bunu layık görmemem gerektiğini dank dank kafamda sorgulayıp duruyorum,
bi yandan da saçmalama işine devam et (evlendim bu arada) bunların hepsine yetişemezsin diyip duruyorum,

siz ne dersiniz?vardır bu durumu yaşayanlar,

bir MBA beni paklar mı? yeni bir üniversite mi?
tartışalım konuşalım..

 
ama ama kimse neden bişey demiyür?


  • Kalinka  (18.06.14 10:57:14) 
yüksek lisans, master şart.


  • headredhead  (18.06.14 11:14:52) 
yeni bi üniversite zor olur eşin varken. mba düşünebilirsin, veya farklı bölümlerde bi yüksek lisans da düşünebilirsin. misal bi finansman olur, lojistik olur. tezli tezsiz uğraşıp yapabilirsin. gelecekte kendin için düşündüğün sektör ile alakalı bi yüksek lisans işlevli olabilir..


  • diggity  (18.06.14 11:19:26) 
Türkiye'de o bölümü en iyi veren üniversitede bi bölüm bitirdim. Hoşlanmadım, mesleği yapmadım. Diğer yandan ilgi alanım diye başka bi bölüme başadım, o da seneye bitiyor, o da bi işime yaramayacak. Bu arada çalışmaya başladım ve bu sene yüksek lisansa başvuracağım bakalım ne olacak. Onu yaptığımda da çok mutlu olmayacağım çünkü aslında kesinlikle sanatla uğraşmam lazımdı ama geç kaldım. Yani yalnız sayılmazsınız. Hem evlilik hem iş hem okul sizi biraz zorlayabilir ama yine de denemekten ne zarar gelecek? Güzel bi üniversite tutturursanız faydası olabilir.


  • pandispanya  (18.06.14 11:19:58) 
önerileri,tartışmalara açım gençler..yarım kaldım fikri içindeyim çok mutsuzum ama genel yargılar var 'ya bu saatten sonra?' gerçi yaş 27..


  • Kalinka  (18.06.14 11:41:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.