[]

Düzenimi özlüyorum

şimdi düşündüm başlık bayağı komik olmuş. Düzenimi özlüyorum nedir ya tövbeesrafurullaaa sadasdasd :d

Neyse efendim. Bir sene önce belki iyi gelir diye şehir değştirdim. Başlarda berbattı her şey. Sonra bi toparladı. Güzel oldu. Şimdi tam bir sene olmak üzere ve yeniden bok gibi hissediyorum. Hatta daha kötüyüm. Eskiden canım sıkıldığında, bunaldığımda hemen şu an kapıdan çıkıp dostlarımla buluşabilirdim.

Siz de böyle şeyler yaşadınız mı? Yıllarca alıştığınız yeri terk edip depresyona girdiniz mi? Ben de kendimi depresyonda sanardım. Meğer ne güzel imkanlarım varmış eskiden.

Güzel bir tatile ihtiyacım var. Yoksa köprüden atlayacağım.

 
2 sene strasbourgta okudum ama cok bunaldim ankaraya geri döndüm bırakıp ama şimdi bok gibi pismanim oradaki ortamimi arkadaslarimi özlüyorum.


  • fransızkalanadam  (18.06.14 08:04:10) 
tam 5 yıldır doğup büyüdüğüm yerden uzaktayım.
(çok uzakta da değil, ki böylesi daha kötü normalde)
tüm gerçek dostlarım (çocukluğumdan beri olanlar da dahil) orada ve onları senede 3-4 kez görüyorum ya da görmüyorum ama alıştım sıkıntı yok.
Yani bununla insan bunalıma girmemeli diye düşünüyorum, ki her insanda farklı etki yaratabilir tabi. Yeni bulunduğum yerde de ufak çaplı bir çevrem de oldu tabi.
Acayip sevilen, sayılan ve aranan bir adamım hem de!
  • gece lampulu  (18.06.14 08:40:54 ~ 08:41:30) 
ilkokul 1 - erzurum
ilkokul 2-3 - tekirdağ şarköy
ilkokul 4 - samsun
ilkokul 5 - samsun denizevleri
anadolu lisesi hazırlık - samsun ilkadım
orta 1 - samsun çarşamba
orta 2 - konya
üniversite - izmir
iş - istanbul

her gittiğim okulda sınıf başkanı seçildim, değişikliğe çok kolay alışırım ve kendimi kabul ettiririm. mutlu olmak elimizde, her zaman mutlu olmak için nedenlerin mutsuz olmak için nedenlerinden fazladır.
  • [silinmiş]  (18.06.14 08:55:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.