[]

RTE'nin alternatifi

Koskoca ülkede bir tane çıkmaz mı? yok mu yahu kimse?




 
bence yok. tayyorun karsisina kimi koyarsan koy ikinci adam olur en fazla.

bir tane vardi bence ama rahmetli oldu. ismail cem
  • exlibris  (18.06.14 00:30:14) 
bence rte kıvamında bir seçenek çıksa bile rte'nin karşısında esamesi bile okunmaz. çünkü bu şerefsiz işini çok iyi biliyor.


  • istenmeyen evlat  (18.06.14 00:39:21) 
alternatifi ne demek ya seni koysak da olur yani milyonlarca alternatifi var


  • hayatkısakuşlaruçuyor  (18.06.14 00:39:28) 
O kişi Rifat Hisarcıklıoğlu olacak. Sağ gelenekten gelen, gerçek anlamda lider olan ve halkın genelinden oy alabilecek, AKP dışından gördüğüm tek isim kendisi.


  • Lethe  (18.06.14 00:40:15) 
akp seçmenini tanıyorum. rte vefat etmedikçe başta. hazırlayın kendinizi buna.


  • fayfim  (18.06.14 00:41:29) 
Ne alternatifinden bahsediyorsunuz allah aşkına.. Atatürk bile çıksa mezardan, gene tayyip kazanır, bu bir gerçek..


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (18.06.14 00:51:55) 
yeryüzündeki herhangi bir seçimde rte'yi yenebilecek potansiyelde kimse yok. rte'nin karşısına rte'yi çıkarsan yine de kaybeder. diyoruz ya adam dini kullanıyor falan filan diye. adam aslında başından beri kara propaganda yapıyor. dini kullanıyor, atayizler pis diyor. milliyetçilerle konuşurken cehape'nin tunceli milletvekili bilmem ne yaptı diyor. kürtlerden destek almak için cehape zihniyeti burda katliam yaptı diyor.

yahu hatırlamıyor musunuz kılıçdaroğlu'nun başkan seçildiği kurultayda giydiği gömlek 600 lira mıydı neydi. adamın seçildiği ikinci gün, yandaş medya 'halkın adamı 600 liralık gömlek giyiyor (!)' diye manşet atmıştı. düşün ya yeryerinden oynuyor chp'ye yıllar sonra ivmelenme umudu doğuyor; kılıçdaroğlu dediğimiz adam o zaman en verimli zamanlarında. tv'de gökçek'in bi eline vermediği kaldı. rte'yi sıkıştırıyor çık karşıma diye. tam bu sırada bi şekilde başkan seçiliyor tak ertesi gün adamın eleştirilecek neresi var adi medyanın manşetlerinde. neymiş aleviymiş de alevi olduğunu söylemiyormuş, sgk'da aynı soyadlı insanlar varmış.

hayır abi kk çok temizdir değildir bunu tartışmıyoruz. bir şekilde 2002'den bu yana rte ve yandaşları tarafından kendilerinden olmayanlara karşı bir karalama kampanyası yürütülüyor ve akp'li adamlar da bu kampanyayı ana sütü gibi yutuyor.
  • nodrap  (18.06.14 01:14:54) 
var,var olmasına ama adamda ilke olmadığı için belli bi standart içinde karşısına çıkamıyorsun alevi diye yuhalatıyor bunun çocugu yok çükü kalkmıyor diyor adamın kendinden başka kimseye tahammülü yok.Ayrıca ağzından çıkan lafa sorgusuz sualsiz inanacak milyonlar olduğu için sivrilemiyorsun.Bir kere tayyibin karşısına çıkan adam direk vatan haini diye yaftalanıyor medya gücü sizin tahmin ettiğinizden daha çok.Direk bütün medya organlarıyla taarruza geçiyor.Temsil edilemeyen senin benim gibi kişilerde tayyip yıkılmadığı için enerjimizi birbirimizi yiyerek bitiriyoruz.Olacak olan şu tayyip o ya da bu şekilde dönülmez bir yola girdi siyasi ömrü 3 yıldan fazla değil bir yerde patlayacak bu toplum. çok birikti her şey nasıl olur ne olur bilmiyorum ama patlama yakındır o zaman hepsi çil yavrusu gibi dağılacaklar.


  • eternal disgust  (18.06.14 01:21:54 ~ 01:25:17) 
Şuanda tek alternatif ve rakibi ekonominin kötüye gitmesi + herhangi bir rakiptir. Akp'nin 10 yilda oylarinin yalnizca ekonomik buhran döneminde azaltigi kacinilmaz bir gercektir.


  • kya  (18.06.14 01:58:25) 
ne konuda alternatif? 21. yüzyılda yaşıyoruz karizmatik bir lidere değil doğru düzgün yönetecek birine ihtiyacımız var bence.


  • cilgin fantezilerin adami  (18.06.14 01:59:54) 
arkadaşlar boşa ümitlenmeyin.
tayyip'i ekonomik kriz de yıkamaz.
dış politikada rezil kere rezil olduk, tayyip'i suçladılar mı?
adama peygamber gibi tapan bir kitlesi ve medya gücü var.
tayyip ölene kadar başımızda bundan emin olun.
  • titiraprap  (18.06.14 02:12:57 ~ 02:14:32) 
Reis in alternatifi olmaz... Bundan sonra gelecek her siyasetçi reis in gölgesinde kalacaktır.
Daha da böyle bir adam gelmez siyaset sahnesine herhalde....

  • ne nicki be  (18.06.14 09:26:14) 
Tayyip i muhalefet ayakta tutuyor, Bahçeli falan ne kadar oy kaybetti Yalova için CHP yi destekleyeceğim diye,yakında o partide kaybolur gider.ama hala lider kalacağım diye partinin başında duruyor


  • essoist  (18.06.14 11:08:31) 
osmanoğlu ailesinden çıkacak bir aday ,çıktığı ilk seçimde recebin oylarını oldukça aşağı çekebilir , bölebilir..
neden diye soracak olursanız..
turk solunun aldığı oy oranı belli .
Milliyetçi sağ kesimin kemik oy oranı belli.
recep efendi ise oylarını osmanlı özentisi , özlemlisi ,eğitimsiz, cahil anadolu insanından alıyor , taşralar köyler olduğu gibi büyük şehirlere taşınmış durumda kültürel olarak. kim olursa olsun soyadı osmanoğlu olsun , bilmemkaçıncı padişahın bilmemkaçıncı göbekten torunu olsun biri çıkarsa bu cahil kitlenin , '' göt kılı olmaktan haz duyan'' primatların aklını çeler.
  • the imp  (18.06.14 11:15:53 ~ 11:17:01) 
emin olun, mehdi gelse aday olsa geçemez tayyip erdoğan'ı. haşa hz muhammed gelse tekrar aday olsa sahtekar diye yaftalarlar, kimse yüzüne bakmaz, yüzde 3 oy alır.

im-kan-sız. tanıyorum abi akp seçmenini.
  • fayfim  (18.06.14 14:34:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.