[]

sac bagislamak/satmak

Erkek arkadasim 3 yillik uzun saclarini nihayet kestirmeye karar verdi.

Bagislayalim ya da satalim dedik. Bu is nasil oluyor, mumkun mudur? Bilen varsa anlatabilir mi?


 
Taksimde perukcular mi ne varmis, oralar aliyor dediler bana.

Istanbulda boyle kucuk bir mahalle kuaforu gibin bir seye sormustum, salak adam bana kilosu 500 tl demisti, kalcama gelen saclarima 75 tlcik veririm demisti. Beni kandiracak akli sira.

Meger 2000 falan veriyorlarmis. Kiloyla degil boyla imis bir de. Boya olmayacakmis sacta. Ama bunlar hep duyum tabii, guzellik salonundaki kadin soyledi bunu da.
  • Idonthaveausername  (17.06.14 22:12:14 ~ 22:12:48) 
satmak ya da bağışlamak çok tezat olmuş yalnız. bağışlamak istiyorsanız herhangi bir perukçuya dalıp anında bağışlayabiliyorsunuz çünkü.

bence siz satın bunu direkt. niyet öyle gibi.
  • kimosurdu  (17.06.14 22:14:09) 
@kimosurdu: eheh ben satalim diyorum, arkadas bagislayalim dedi. ortak nokta bir ise yaramasi.


  • goldentitan  (17.06.14 22:20:01) 
cok az para verirler muhtemelen. perukcular vardir buyuk sehirlerde; arayip soabilirsiniz, belki...


  • o da olur  (17.06.14 22:22:41) 
her saçı almazlar bu arada. bakımlı olması lazım.


  • spirit crusher  (17.06.14 23:21:41) 
lösev saç falan almıyor. Kulaktan dolma yanlış bilinen şeylerden biri bu: www.losev.org.tr


  • darkredanger  (17.06.14 23:30:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.