[]

Whatsapp Bildirim Sorunu

Selamlar.

İphone 5s cihazında whatsapp'ta 2-3 gündür acayip bir sorun yaşıyorum. Bana mesaj geldiğinde herhangi bir bildirim gelmiyor. Whatsapp'a girdiğimde birkaç tane mesaj geldiğini görüyorum. Hem telefon ayarlarından hem whatsappa ayarlarından kontrol ettim, bildirimler açık görünüyor. Eskiden whatsapp'tan mesaj gelince mesaj uyarı sesi gelirdi artık gelmiyor. Ne olabilir sorun? Nasıl hallederiz?


 
geçen aynısı bende de oldu.öncelikle internet paketin bitmek üzeridir.o yüzden sen girmediğin sürece bildirim gelmiyordur.birde telefonu tekrar aç kapa.

*kesin bilgi değil.sadece kişisel.
  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (17.06.14 21:54:24 ~ 21:54:43) 
burada birkac defa gordugum icin soruyorum, uydunet mi kullaniyorsunuz?


  • osuruklu  (17.06.14 21:55:52) 
Aynı sorunu ben de yaşadım. Telefonun hücresel veri ağı ayarlarını sıfırladım sonra yeniden başlattım, açma kapama düğmesi ile alttaki ana menü düğmesine sürekli bas, kapanıp yeniden açılana kadar çekme elini. Benimki bu şekilde düzeldi.


  • elikası  (17.06.14 21:57:22) 
@osuruklu hayır, avea.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (17.06.14 22:01:31) 
bende de olmaya basladi 2-3 haftadir. wifide bagli mesela butun gun masada. kisi yazdiktan 20-30dk sonra kafasi eserse bildirim geliyor otomatikman. bir de sey, eger kendiniz home tusuna basarsaniz da o ana kadar gelmeyen bildirimler geliveriyor aniden.

bi kac kisi de daha var bu sorun burada bahsettiler, ve onlar android kullanioyrdu.
ben de 5s bu arada.

sorun acaba whatsapp kaynakli olabilir mi diye dusunuyorum ben
  • jedilance  (17.06.14 23:25:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.