[]

firefox qtl eklentisi

firefox'ta quick translation eklentisini kullanabilen var mı? babylon sekmesinde aşağıdaki yazılar çıkıyor artık, indirmemizi istediği plugin de bişey değiştirmiyor. ne yapmalı?

New version!

* More languages
* Improved dictionaries

Click to download

 
WARNING: Do NOT install anything this add-on apparently asked you to. This is Babylon's ABUSE of this addon.


DISCLAIMER: This add-on is not affiliate with Babylon in any way.

-----

böyle notlar düşmüş eklentiyi yapan kişi tanım kısmına.. okumuş muydunuz?
  • rednoff  (18.06.09 13:01:28) 
gtranslate oneririm ceviri icin.


  • astaroth  (18.06.09 13:14:43) 
@rednoff: okudum ancak o plugini kurmadan da sorun vardı zaten, ayrıca sonra ff'yi kaldırıp tekrar kurdum, gene değişen birşey yok.

@astaroth: gtranslate'in açıklamasında türkçe görünmüyor ama bi deneyecem.
  • hakiki bulut  (18.06.09 13:58:30) 
BabelFish tavsiye ederim ben de.. türkçe falan da mevcut, gayet kullanışlı bir eklenti..


  • rednoff  (18.06.09 14:15:01) 
gTranslate artık pek yenilenmiyor, onun yerine unofficial google translate firefox extension diye bir şey var, tavsiye ederim. türkçesi de var eğer istediğiniz oysa.


  • bushwacker  (18.06.09 14:22:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.