[]

GOT, Meteor?

Uyarı: Sorumu son bölümü izlememş biri olarak soruyorum, yani spoiler olmasın lütfen.

Geçen sezonda milletin aaaa!! diye gökyüzüne bakakaldığı yanan meteor acaba senaristlerin "ilerde konuyu ordan da yürütürüz hehe" dedikleri alakasız bir öğe mi? Yoksa konuya bir şekilde bağlı-bağlanacak bir şey mi?

Hadi tartışalım :)

 
O çok önceden kaldı. Meteor değil kuyruklu yıldızdı o ve onun üstüne kehanetler vardı. Ejderhaların tekrar doğacağı mesela. Kırmızılı kadının sürekli bahsettiği "kurtarıcı"nın tekrar doğacağı vs.


  • mindwars  (17.06.14 12:27:52) 
kuyruklu yıldız kehanetlerde bol bol geçiyor, kehanetler detaylı olarak 4. kitapta maester aemon ve melisandre tarafından, beşinci kitapta da essos'taki red priest'le rtarafından bol bol anılıyor. birçok kehanette hem rhollr'cuların hem de targaryen vasıtasıyla old valyria'nın bahsettiği bir kurtarıcının geri dönüşüne işaret ettiği anlatıyor. çok spoiler'lı olmasa da spoiler istemediğin detaylarını anlatmıyorum. ama tahminen önümüzdeki sezonda "kurtarıcı"'nın kim olabileceği konusu işlenecek, bunlar da biraz daha anlatılacak.


  • no avalon  (17.06.14 12:56:36 ~ 12:57:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.