[]

Borderline

Daha iki gün önce çok samimi davranan kız ertesi günden beridir hiç aramıyor sormuyor cevap vermiyor. Borderline sıkıntısı varmış ve psikologa gidiyormuş. Bu kıza nasıl davranmam lazım, nasıl yardımcı olabilirim. kendimi kötü hissediyorum cevap vermediği için.




 
Uzaklaş, kaç diyorum. Herkesi kurtaramazsın kendini daha fazla batırmadan kaç. Sonra demişlerdi dersin.


  • mindwars  (17.06.14 11:23:27) 
benim eski erkek arkadaşım borderline idi. borderline üzerinde tez yazdım neredeyse. cidden kaç. 2 senem boşuna gitti.


  • dessy  (17.06.14 11:24:53) 
kaç kaç kaç. arkana bile bakma


  • Absinthe75c  (17.06.14 11:25:10) 
run ipmus run


  • Sskywalkeremre  (17.06.14 11:34:34) 
arkadaşlar nooldu ya neden herkes kaç diyor tırstım ha :S


  • ipmus90  (17.06.14 11:50:11) 
Amerikayı ikinciye keşfetme diyoruz kısaca..


  • Absinthe75c  (17.06.14 11:53:22) 
Yahu kaçmayın. Eğer git-gelleri kaldırabilirim diyorsanız, kaçmayın. Kendinizi de kötü hissetmeyin ama bu kendisiyle ilgili, bunu bilmek lazım. Sizdeki ufak bir şeyden rahatsız olup kaçmış da olabilir tabi. Borderline'lar insanları tamamen iyi ya da tamamen kötü görür. Ufak bir kötülük (kime göre neye göre) sizden kaçmasına sebep olmuş olabilir. Ayrıca terapiye gidiyorsa stabil olmaya çalışıyor anlamına gelir bu. Genel olarak rahat, esnek ve çok kaygılı değilseniz olabilir de yani. Eğer mesajlara, aramalara cevap vermiyorsa da bırakın yazmayı, o dönerse tekrar konuşursunuz, bence...

Edit: Bu arada alkol, uyuşturucu, seks gibi konularda aşırılıkları, bağımlılıkları olması muhtemel, aklınızda bulunsun.

Ayrıca Borderline'lar da insandır ulan!
  • loralynn  (17.06.14 15:22:17 ~ 15:24:20) 
oh.. sevindim şimdi. bencede borderline da insan. ama eskisi gibi yazmıyor hatta cevap vermiyor. bir ara fiziken yakınlaşmak istedi biraz sanırım yeni tanıştığımız için ben yakın davranamadım ondan kızmış olabilir. aramasını beklicem artık, cevap vermiyor.


  • ipmus90  (17.06.14 16:38:58 ~ 16:39:46) 
Burada 5 kişi kaç dedik, 1 tane anladığım kadarıyla kendisi de borderline'dan muzdarip bir arkadaş geldi (saygılar) hemen tav oldun. İyiliğin için diyoruz kardeşim arkana bakmadan kaç. Yoksa daha çok "ne yaptım ki, neden mesaj atmıyor ki, ne oldu ki şimdi" dersin kendi kendine kafanı duvarlara vurursun.


  • mindwars  (17.06.14 17:08:51) 
ya, birakin, ne borderline'i, be... oyle kolay sey degil borderline. bir suru vaziyet var gelinceye ona.


  • o da olur  (17.06.14 17:12:21) 
benim eski sevgilim bir gün 'kalk, hemen ailenle tanışmaya gidiyoruz, seni onlardan isteyeceğim' der, ertesi gün ise 'bence buradan gitmelisin' diye beni postalardı. ilk başlarda çok üzülür, sinirlerim bozulur, ağlardım. sonradan borderline ile ilgili ve bu kişilerin yaşadığı gelgitler hakkında baya bir araştırma yapıp kendime hep telkinde bulundum. rahatsızlığı iyice biliyorsan o kişinin gelgitlerine karşı çok daha esnek olabiliyor, hareketlerini kişisel algılamaz hale gelebiliyorsun. tabii bu benim deneyimim. ama yine de, uzun vadede çok sağlıklı bir ilişki için uygun bir aday değil bu arkadaşlar. benim eski erkek aradaşım da terapilere falan giderdi ama tabii adamların gelgitleri çok olduğu için bir gün sıkılıp tedaviyi yarıda bırakır, canları istediği gün devam eder, o yüzden de tedavi sürecini daha da zor hale getirirler. bir zamanlar çok çok büyük bir zaaf noktam olan bu eski sevgilim seneler sonra geçen bana mesaj atmıştı. o kısır döngüye bir daha asla girmem. içimden de gelmiyor zaten. o yüzden 'sorrrriiii, görüşemeyiz anacım' dedim. tutku on numara ama güven sıfır.


  • dessy  (17.06.14 17:49:52 ~ 17:51:46) 
risk budur :)

şaka bir yana kızın aslında çok sağlam bir duruşu vardı yani bu sorunun üstesenden gelebildiğini düşünüyordum, gerçi artık yazmıyor zaten
  • ipmus90  (18.06.14 08:24:38 ~ 08:27:45) 
bir musibet, bin nasihattan iyidir derler eskiler. :)


  • Absinthe75c  (18.06.14 10:01:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.