[]

tiroid ilacı içtikten sonra kustum

hapı aldıktan 1.5 saat kadar sonra kustum.tekrar almalı mıyım sizce?

NOT: Doktorun geri aramasını bekliyorum, şu an işteyim çıkamıyorum, tüm bu açıklamaları yapmak zorunda bırakıp yormayın insanı.


 
www.eksiduyuru.com

burada bana olanı anlatmışım-ki siz 1.5 saat diyorsunuz o haptan alacağınızı zaten almışsınız tekrar içmenize gerek yok.

alakasız olacak ama cevap vermek istedim, böyle soruların sorulması gayet normal bunu yaşayan insanlar burada olabilir, herkes biliyor zaten doktara sorulur, sadece ön bilgi amaçlı sorulmuş.
  • bal dok yala  (17.06.14 09:48:50 ~ 09:52:34) 
Genelde ilacın emilmemiş olduğuna kanaat getirip tekrar alın diyorlar.
Zararı olacağını sanmıyorum ama prospektüse bakın isterseniz kusma ve ishalle ilgili bi uyarı olduğunu hatırlıyorum.

  • the queen of naked kings  (17.06.14 09:53:14) 
abicim ya amerika'da avrupa'da falan yaşıyorsunuz, ya da hayatınızda dotora gitmediniz, sadece kamu spotu izleyip gaza geliyorsunuz, ya da aşırı zenginsiniz, evinizin emrinize amade özel sağlık personeli falan var.

bu memlekette "ilaç içtikten sonra kustum, yenisini alayım mı" diye soru sorabileceğiniz bir doktor yok. 350 lira verip özel hastaneye bile gitseniz randevu alıp beklemeniz lazım. devlet hastanesini falan hiç saymıyordum. öyle doktora gitmek, doktora sormak falan kolay ve ucuz şeyler değil bu memlekette. azıcık yaşadığınız ülkeyi tanıyın. o yüzden basit şeyler için "doktora sormaya ne dersin??" diye ayar verirken tekrar tekrar düşünün. ayrıca buradaki herkes işsiz güçsüz pezevenk takımı değil. burada da var bir sürü doktor. sorulan soru muayene gerektiren bir şey değil. pekala cevap verebilirler.
  • kibritsuyu  (17.06.14 11:33:08 ~ 11:33:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.