[]

lotr bileklik

geçenlerde bi kızda gördüm. gondorun beyaz ağacının olduğu bir bilekliği vardı. öyle çok kaliteli bir şey gibi durmuyordu, lisanslı falan değil yani, ufak bir beyaz ağaç, bir iki iple bağlanmış. gören duyan var mı bu tarz bir şey nerden bulabilirim?




 
etsy'ye baktın mı?


  • warrior princess  (17.06.14 07:43:36) 
bakmamıştım şimdi baktım tam aradığım olmasa da bir sürü farklı güzel şey varmıi çok teşekkürler :)


  • diyarbakir karpuzu  (17.06.14 07:54:10) 
Hayat ağacı diye bişey popüler oldu şimdi ve gondor'un beyaz ağacına da çok benziyor. Aynen bahsettiğin gibi bi iki iple bağlanan tarzda şeyler. lotr ürünlerini de haddinden fazla incelemiş bir insan olarak o kızda gördüğün şeyin bu hayat ağacı olduğunu iddia ediyorum, bi bak istersen. Olmasa da ona çok yakın bişey bulmuş olabilirsin.


  • pandispanya  (17.06.14 09:10:27) 
gerçekten de öyleymiş pandispanya, çok teşekkürler cevabın için. neyin nesiymiş ki bu hayat ağacı? bildiğin minas tirith halbuki.


  • diyarbakir karpuzu  (17.06.14 15:12:52) 
Mitolojik bir şey olsa gerek :) Bulmana sevindim, rica ederim.


  • pandispanya  (17.06.14 15:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.