[]

rapidshare premium account, collector account nedir bunlar tam olarak?

ben misal premium aldim,
upload ettigim seyler premium account envanterinde gorunmuyo,
free collector's account mi lazim ayriaten.
nasil oluyo, biri biliyosa anlatsa.

ps:rapid'in GUI olayi bence iggrenncccc.
bu kadar end user dusmani nasil olurlar anlamiyom...

 
premium hesabına giriş yapıp dosyalarını upload etmen gerekir. eğer upload programı (rapiduploader ya da rapidshare manager) kullanıyorsan kullandığın programa premium bilgilerini girmen lazım. girmezsen hesabında gözükmez ayrıca 10 indirmeden sonra dosyalar silinemez ama erişilemez.


  • sutlu nescafe  (18.06.09 10:48:03 ~ 10:58:40) 
premium'a uyeyken upload ediyom zaten, aynen 10 kere indirilir diye mesaj cikiyo.
linki veriyo filan. ama listeye dahil olmaya, yani log out olup gene log in olanda...

eskiden bu 10 olayi yoktu, yeni mi cikti? dertleri ne?
eri$ilemez derkene, link gorulmez diyosun?

peki collector's account ne?
  • rusdemezale  (18.06.09 10:57:52) 
rapidshare sitesine gireceksin. premium zone kısmından giriş yapacaksın. oradaki yerden uplaod edeceksin. rapidshare'in ana sayfasından upload etmeye kalkarsan senin hesabına geçmez o. premium hesabın varken collectors zone ile uğraşmana gerek yok bence. collectors zone premium hesabı olmayan kişiler için bi kolaylık.


  • sutlu nescafe  (18.06.09 11:00:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.