[]

ogrenciler icin ikameti yurtdisina aldirmak

Bunu yapmak zorunlu mu? Yapmanin yapmamanin avantaji dezavantaji nedir?

Konsoloslukla daha hic bir irtibatim olmadi askerligi de buraya geldigimde uzatmadim araliga kadar tecilli diye. Buraya gelmeden Turkiye'de tecil ettirmistim. Gecen sene de yurtdisinda erteletmistim ama hic ikameti oraya aldirma gibi bir form doldurmadim. Zorunlu degil yani demek ki. Ee kafamiza gore mi hareket edecegiz?

Aklima tek gelen sey gss mi ne o borcu takacaklar onu da ogrenci belgesiyle sildirebiliyorum zaten.
Bir de oy verme durumu var secmen olarak gozukuyorum heralde ikameti aldirmadigim icin. Baska?

Aldirayim mi ne yapayim?

Tesekkurler.

 
ben, bu sosyal guvence bokundan borc takmasinlar diye aldirdim. eger bulundugun yerde oy vereceksen genel secimler icin aldirman erekir. bir de banka isi filan duserse, bir sekilde o adrese bir sey lazim olursa problem.


  • fortisvita  (16.06.14 22:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.