[]

vakifbank -mail order- paypal

muhteremler,

birkac senedir vakifbankin bankomat kartini paypal'a baglayip gonlumce kullaniyordum..

su an paypal, karti veren kurulus izin vermiyor, diye hata veriyor.

vakifbank'in musteri hizmetlerini aradim; "sadece gorebiliyoruz degistiremiyoruz" falan demesine ragmen bakti, problem gorunmuyor acik dedi kadin. gecen hafta internet bankaciligi actirdim. ondan beri bu boyle.

paypal'a yeni mail attim nedir sizde mi problem diye ondan da cevap gelmesi biraz surecek herhalde.

soruya gelirsek: mail order olayini duzeltmesi icin bankanin neresine talimat verebilirim? ne yapabilirim?

bir yandan hic hoslanmiyorum fakat kredi karti istemeyi dusunuyorum : (

cunku nereye baktiysam kart dendiginde sadece kredi karti ile ilgili islem var.

subelerde de paypal diyorum herkesin kafasindan on santim yukarda soru isaretleri beliriyor bir anda. sanki internetten alisverisi de ilk defa duyuyormus gibi saga sola bakiyor memurlar.

 
sanal kredi kartı oluşturuluyor mu? ben garantide vadesiz hesabım üzerinden ön ödemeli sanal kart açtım onunla kullanıyorum. Diğer bankalarda durum nedir bilmiyorum(ama çoğu sadece kredi kartına sanal kart ekliyor galiba, vadesiz hesaptan yapıyorlar mı sorman lazım)

banka kartı olayını da bilmiyorum, internete açık olsa bile sitelerin anlaşmalarına bağlı sanırım(bu durumda paypal oluyor) İnternet bankacılığı açtırınca kartın internet kullanımını kapatmışlar mı nedir.. bu arada mail order farklı internet alışverişi farklı. İkisi ayrı ayrı açılıp kapatılıyor.
  • rodriguez2  (16.06.14 17:23:23 ~ 17:25:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.