[]

erasmus başvuru sonuçları

31 mayısta başvurular sona erdi ama hala ses soluk yok.gidemeyecek miyim?

ülke: polonya/rzeszow


 
dosyanı vaktinde gönderdin mi? okulun sorumlusuna mail attın mı? yeterli bilgi vermemişsin ki, burda niye ben sana ekstra soru sormakla uğraşayım.


  • i ve been mistreated  (16.06.14 16:49:37) 
başvuru işlerimi 31 mayıstan önce hallettim, halletmeden önce erasmus koordinatörümden eksiğim olmadığına dair onay aldım.


  • deletesystem32  (16.06.14 17:02:40) 
karşı tarafı kastetmiştim mail attın mı diye sorarken. gittiğin okulun sorumlusunun mailini bi şekilde biliyorsundur ya da öğrenebilirsin herhalde. kendisine

1- gönderdiğim belgeleri aldınız mı
2- dosyamı işleme aldınız mı
3- kabul edildim mi okul ne zaman başlıyor kalacak yer ayarlıyor musunuz

şeklinde mail döşersen merak ettiğin noktalar aydınlanır herhalde.
  • i ve been mistreated  (16.06.14 17:07:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.