[]

ikamet değiştirme

şimdi ben yeni bi eve taşındım, daha önce de ailemleydim, ikametim hala ailemin olduğu adreste. bu eve ikametimi taşımak için 20 gün sürem vardı, kaçırdım, cezası var malum. benden önce bu evde oturan evsahibim de ikametini taşımış yeni adresine. ben şimdi hiç değiştirmesem adresimi, ceza da ödemesem mis gibi, olur mu ki?




 
oraya ne zaman tasindigini nerden anliyorlar ki?


  • utkucbkc  (16.06.14 13:36:06) 
Ceza yok. Ben 5,5 ay sonra yaptim.


  • kegums  (16.06.14 13:37:55) 
ceza ödemessin ama ikametini al yine de. resmi bi işin olduğunda iş çıkarırlar büssürü daha çok uğraşırsın.


  • prinkipodelisi  (16.06.14 13:42:18) 
adına elektrik su, telefon gibi bir şeyler bağlantığında nerede olduğun belli olur. Sonra geriye yönelik kitlerler.

Tüm faturalar başkasının adınaysa epey süre giderin olur. ama mesela deprem oldu diyelim Allah göstermesin, seni o adreste kimse aramaz. Bir diğeri o adreste kiracı olduğunu ispatlayamazsan deprem sonrası yardımları senin adına ev sahibin alır.
  • Kazmapolitan  (16.06.14 14:26:48) 
Biran once hallet biz tasindik adresi bildirmedik pek de umrumuzda olmamisti gecen ay pasaport icin annemle emniyete gittik annemi polis alip once karakola sonra adlileye goturdu adliyede ifadesini aldilar hatta niye bildirmediniz diye.


  • duzsac  (16.06.14 14:30:53) 
kira kontratıyla gidersen ne zaman taşındığını anlar. Bir faturayla (son ayın faturası) ile gidersen kimse bir şey sormuyor zaten. Ben de 5-6 ay sonra gitmiştim bana ne zaman taşındın demedi kimse. Hatta faturama bile bakmadı adam. Adresi söyle dedi. Kaydetti.

Sen yine de fatura götür.

Bir de mutlaka ikametin önemli olduğu bir durum çıkar karşına. Aldır ikametini yeni yerine. Şimdi hiç aklına gelmeyecek bir şey olabilir. 3 dk'lık iş için sonra kafanı duvarlara vurma.
  • godsparticle  (16.06.14 14:39:25) 
kira kontratını istiyorlar ikamet çıkartırken, oradan anlıyorlar @utkucbkc


  • aithra  (16.06.14 16:05:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.